Ingrijirea părului cu produse vegane. 4 efecte incredibile de care te vei bucura

13 September of 2019

Ingrijirea părului cu produse vegane.  Nu mai reprezintă o noutate pentru nimeni faptul că multe dintre produsele de ingrijire de pe piața conțin substanțe nocive atât pentru sănătatea corpului, cât și pentru mediul înconjurător. Vestea bună este că există și opusul acestora – produsele vegane pentru îngrijirea părului. Încă de la prima utilizare, aceste produse promit să devină aliați de încredere pe termen lung.

Specialiștii au descoperit combinația perfectă pentru un păr plin de vitalitate și un scalp sănătos – gamă de produse pentru îngrijirea părului MARIA NILA 100% vegana. Misiunea brandului este de a produce formule de calitate superioară, fără să compromită în vreun fel sănătatea podoabei capilare sau mediul înconjurător.

Iti prezentăm în continuare cum se diferențiază produsele vegane pentru păr față de celelalte de pe piață și ce beneficii oferă.

  1. Produsele vegane nu conțin sulfați sau parabeni

Produsele pe bază de sulfați, parabeni și alte substanțe toxice îți pot afecta sănătatea odată cu trecerea timpului. Acestea nu afectează doar textura podoabei capilare, ci efectele se resimt asupra întregului organism. în timp, doar la nivelul părului, vei observa volum scăzut, uscare excesivă și multe fire pierdute. Specialiștii au tot atras atenția asupra acestor ingrediente în ultima perioadă, iar unii producători au încercat înlăturarea lor din gamele de produse pe care le scot pe piață.

Produsele marca Maria Nila sunt 100% vegane, adică nu sunt testate pe animale, nu conțin sulfați ori parabeni. Sunt produse în Suedia și promit să ofere cea mai înaltă calitate atat a ingredientelor, cat și a ambalajelor.

  1. îngrijirea părului cu produse vegane nu ramane doar la stadiul de promisiune

Cu siguranță nu doar o dată ți s-a întâmplat să fii impresionată de promisiunile de pe eticheta unor produse beauty, dar și dezamăgită de rezultatul final. Produsele vegane îți vor face o surpriza încă de la prima folosire. Părul va fi mai strălucitor, mai ușor de aranjat și mai strălucitor că niciodată.

Compoziția produselor vegane pentru îngrijirea părului abundă în ingrediente naturale care au rolul de a hidrata și repară firele de par. Vei simți că aceste produse cunosc deja nevoile podoabei tale capilare și că le rezolva pe toate, rand pe rand.

  1. Protejarea culorii părului, încă un beneficiu bifat de produsele vegane

Lista avantajelor pe care le oferă produsele vegane continua cu protejarea culorii părului. Toate produsele au la bază tehnologia Colour Guard Complex care îți permite să te bucuri cat mai mult timp de nuanța podoabei tale capilare. Dacă le incluzi în ritualul tău de ingrijire, vei uita de grija că nuanța părului tău își pierde după fiecare spălare din intensitate și strălucire.

Fiecare gamă de îngrijire este compusă din șampon, balsam și tratament, adaptându-se perfect pe necesitățile tuturor tipurilor de păr. Unele dintre probleme de care poți scăpa prin utilizarea seturilor marca Maria Nila sunt: mătreața, păr uscat și degradat, păr vopsit lipsit de strălucire, efect de electrizare, păr rebel, păr lipsit de volum. în funcție de nevoile tale, încearcă gama potrivită de produse vegane Maria Nila de pe profihairshop.ro, singurul magazin din România unde sunt disponibile.

  1. Produsele vegane oferă volum și vitalitate părului

Încă un beneficiu incontestabil pe care îl oferă produsele vegane este obținerea volumului. Produsele din această gamă îngroașă și oferă consistentă firului de păr, întărindu-i structura. Vitamina B5 conferă podoabei capilare volum și vitalitate, având efect de durată. Dacă lipsa volumului este una dintre nemulțumirile tale, încearcă produsele vegane special concepute pentru a oferi vitalitate și bogăție.

În ultima perioadă, mai multe brand-uri de îngrijire a părului se alătură curentului vegan și fac eforturi pentru a oferi clienților produse care nu sunt testate pe animale și care nu au substanțe nocive în compoziție.

Citeste si:

Sursa – Digital Workforce

Sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Previous:

Ce să NU faci dacă vrei să ai un abdomen suplu

Next:

Reduceri la rochiile de ocazie. 5 piese în care merită să investești în această toamnă

You may also like

Post a new comment