Îndepărtează petele de make-up de pe hainele preferate!

13 February of 2019

Îndepărtează petele de make-up de pe hainele preferate! – De fiecare dată se întâmplă la fel: 
ne grăbim să fim gata într-un timp foarte scurt și nu suntem atente la felul în care ne îmbrăcăm cu tricoul preferat sau cu rochia pe care am căutat-o în mall o zi întreagă.

Exact în momentul în care vrei să ieși pe ușă, arunci o privire în oglindă și observi că gulerul este murdar de fond de ten.  Cu toatele ne-am confruntat cu această problemă: hainele se pătează din cauza fardurilor atât de ușor. Însă la fel de ușor petele de mascara, fond de ten sau ruj se îndepărtează, hainele căpătându-și aspectul perfect în 
numai câteva clipe.

  1. Cu praf de copt
 – Hainele albe devin din nou impecabile dacă aplici de pata de make-up apă și praf de copt. Freacă bine zona și pune piesa vestimentară la spălat în mașină. Dacă pata este mai mare, poți adăuga praful de copt direct în mașina de spălat, în compartimentul pentru detergent.
  1. Cu pâine – Atunci când timpul te presează și nu poți spăla pata de ruj de pe tricou, folosește o felie de pâine. Acest truc funcționează mai bine pentru hainele închise la culoare. Freacă zona pentru câteva minute. Desigur, pata nu dispare în totalitate, dar este mai puțin vizibilă.
  1. Cu tonic pentru față -Acest produs cosmetic este potrivit mai ales atunci când petele de make-up se află pe piesele vestimentare din in, bumbac sau vâscoză. Nu trebuie să speli toată haina. Pune câteva picături de tonic pe zona murdară și freacă bine câteva minute. Clătește cu apă călduță.
  1. Cu ulei de eucalipt – Acesta este potrivit mai ales atunci când vrei să îndepărtezi petele de fond de ten sau de ruj. Câteva picături pe zona afectată ar trebui să fie suficiente.
  1. Cu spumă de ras – Spuma funcționează mai ales împoriva petelor de fond de ten. Aplic-o pe bucata murdară de material și las-o să acționeze zece minute. Clătește apoi cu apă călduță.
  1. Cu spray de păr -Când vine vorba de petele de ruj, spray-ul de păr este considerat un adevărat erou. Pentru a scăpa de mizerie, pulverizează spray-ul și lasă-l să acționeze timp de 10 minute. Este bine să ai la îndemână și o periuță mai veche de dinți cu care să cureți pata.

 

Citeste si:

Articol exclusiv online
Text: Irina Stanescu
Sursa foto: pixabay.com/

 

Comments

comments

Previous:

Hai la o baie de pădure!

clopotel de vant cu pene, semnificatia viselor

Next:

Când visele noastre transmit mesaje si care este semnificatia acestora

You may also like

Post a new comment