Îmbujorare tipic feminină

05 August of 2018

Obrajii proaspeți, ușor rozalii, care radiază de sănătate sunt must-have-ul oricărui sezon.  Trendul acesta nu se va demoda niciodată. Din trusa de make-up nu trebuie să-ți lipsească blush-ul. El conferă tenului prospețime și accentuează părțile feței pe care tu vrei să le pui în valoare.

Forma feței contează!

Fiecare dintre noi este altfel: forma și proporțiile chipului diferă de la o persoană la alta și, ca atare, modul în care aplici blush-ul este diferit. Blush-ul  conferă machiajului o finisare impecabilă și poate transforma o față obosită într-una care radiază de frumusețe și de vitalitate. Pentru fiecare nuanță de piele există culori asortate, așa că misiunea ta este aceea de a găsi culoarea care ți se potrivește. Și nu uita: vara, când pielea este bronzată, poți opta pentru un fard de obraz cu irizații.

Triunghi

Aplică fardul de obraz sub zonele din exterior ale ochilor, pentru a reduce din lungimea chipului. În funcție de nuanța pielii, alege și culoarea blush-ului.

CERC

Dacă ai această formă a feței, e bine să aplici blush-ul de-a lungul pomeților, ajungând în dreptul urechilor, pentru a nu-i scoate și mai mult în evidență.

Pătrat

Culoarea fardului de obraz trebuie să fie concentrată pe pomeți și estompată spre tâmple. Astfel, îi vei crea feței tale un aspect natural.

Oval

Această formă a feței este cel mai bine proporționată și în această situație ai mai multe moduri de aplicare a blush-ului. Folosește o culoare puternică chiar pe 
mărul pomeților.

Dreptunghi

Trebuie să echilibrezi trăsăturile chipului: aplică blush-ul chiar dedesubtul ochilor, în centrul pomeților. Folosește o pensulă specială pentru fardul de obraz, un pic mai groasă.

Romb

Având fruntea și bărbia înguste, dar oasele pomeților late, trebuie redusă linia lată a obrajilor. Folosește o nuanță pală de blush, pentru a nu-i scoate și mai mult în evidență.

Citeste si:

Articol exclusiv online
Text: echipa Ioana
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Previous:

Masaj pentru drenaj limfatic

Next:

Păr în nuanţe mai deschise cu solutii naturale

You may also like

Post a new comment