Îmbracă-te potrivit siluetei tale

18 December of 2017

Suntem diferite și acest lucru ne place. La fel și trendurile în modă sunt mereu în schimbare, mereu altfel, mereu diferite.

Privim prezentările marilor case de modă și ne imaginăm cum ne-ar sta cu o ținută sau cu alta. Cum le putem însă adapta în așa fel încât să arătăm întotdeauna bine și pentru a ne simți bine în hainele pe care le purtăm?

Silueta în formă 
de pară
Dacă talia ta este mai mare decât bustul și ai brațele și umerii subțiri, atunci faci parte din această categorie. Alege fustele în formă de A, jachetele până în talie și rochiile. Acestea pot fi cu spatele gol, cu mâneci largi sau cu volane aplicate, de lungime medie sau lungă. Jeanșii atât de prezenți în gardeora fiecăreia dintre noi trebuie aleși tot în funcție de siluetă. Orientează-te către modelele bootcut sau cele clasice, ce alungesc silueta. Nu uita nici de accesorii: cu cât mai mari, cu atât mai bine.

Silueta clepsidră

Ai talia bine definită, iar bustul și șoldurile măsoară aproximativ la fel?

Atunci accentul trebuie pus pe talie. Decolteul bluzelor este bine să fie în formă de V sau tip bărcuță. Achiziționează-ți cel puțin un sacou cambrat, care să-ți pună în evidență silueta armonioasă. Poți purta cu încredere topuri fără mâneci sau unele cu mânecă până la coate. Mizează pe jachetele care au cordon în talie (trenciuri, paltoane etc.) și poartă rochii feminine, care să-ți pună în evidență bustul. Accentueză-ți talia cu centuri late, colorate, cu imprimeuri sau simple, în funcție de ținuta pe care o alegi. În materie de bijuterii, alege colierele lungi.

Silueta tip măr

Partea superioară a corpului tău este mai proeminentă, în timp ce șoldurile sunt mai mici, iar picioarele subțiri.

Când mergi la shopping, orientează-te către rochiile sau topurile în formă de A, tunici și bluze cu decolteu în V. Dacă vrei să micșorezi optic partea de sus a corpului, mergi pe culori închise. Lungimea jachetelor depășeste în această situație linia taliei, în timp ce rochiile în formă de A sunt cele mai preferate. Dungile diagonale sunt recomandate, precum și culorile întunecate. Nu abuza de bijuterii, alege o singură piesă pe care s-o pui în valoare.

Silueta atletică

Linia umerilor este asemănătoare cu cea a șoldurilor, picioarele și brațele sunt musculoase. Ești o norocoasă, poți purta orice top sau bluză vrei, cu bretele sau fără. Puneți în valoare umerii și brațele. Poartă jeanși cu talie înaltă sau fuste creion care să-ți pună în evidență corpul bine lucrat. Brățările și inelele completează de 
minune ținutele tale.

Citeste si:

 

Articol exclusiv online
Text: echipa Ioana
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

par impecabil

Previous:

5 trucuri pentru un păr impecabil indiferent de vârstă

Next:

Un ten fără puncte negre

You may also like

Post a new comment