Ignora-i pe misogini si invata sa razi de ideile lor!

19 April of 2016

Unii barbati sunt misogini. Mult mai multi decat ne-ar placea… In mai mica sau mai mare masura, toti barbatii au o doza de misoginism. Este foarte posibil ca aceasta sa fie doar o reactie de aparare a barbatilor in fata femeilor…

Casa inveti sa-i ignori pe isogini si drept amuzament si ca o provocare la adresa barbatilor care nu fac diferenta dintre feminitate si feminism, am rasfoit o carte minunata – “Ghidul misoginului. Mic tratat de calomnii”, aparuta la Nemira cu niste ani in urma…

Cartea este o colectie de citate ale unor barbati celebri, uniti de spiritul misogin. In realitate este o carte despre frumusetea, puterea, intelepciunea si forta femeilor. O carte despre femei puternice de care barbatii misogini se tem…
Asa ca, distrati-va cu unele din comentariile la adresa femeii, scrise de acesti celebri misogini.

1.    Femeile isi iubesc mai mult copiii pentru ca pot fi sigure ca sunt ai lor. (Aristotel).
2.    Marea intrebare la care nu stiu sa raspund, in ciuda a treizeci de ani de studiu despre femei, este urmatoarea: “Ce vrea de fapt o femeie?” (Sigmund Freud)
3.    Bunul renume al unei femei se datoreaza tacerii mai multor barbati. (Maurice Chevalier, cantaret si actor american)
4.    Un barbat intelept nu isi contrazice nevasta. Cel mai bine este sa astepti pana o va face ea singura. (Humphrey Bogart, actor).
5.    Cand femeile nu mai stiu ce sa faca, se dezbraca. Si acest lucru este probabil singurul lucru bun pe care il pot face. (Samuel Beckett, scriitor)
6.    Toate jocurile de noroc sunt condamnabile sau interzise, numai casatoria nu. (Jean Paul Sartre, scriitor)
7.    “Iubeste-i pe dusmanii tai” inseamna pentru femei “Vizitati-le pe prietene si beti cafea cu ele”.(Jean Paul Sartre)
8.    Cand o femeie isi contureaza buzele este ca atunci cand un soldat isi curata mitraliera. (Bob Hope, actor american).
9.     Migrena este o inventie care nu va disparea decat odata cu femeia. (Joseph Mery, scriitor francez)
10.    O femeie fara sani este ca un pat fara perne. (Anatole France, scriitor )
11.    Pentru multe femei, decenta incepe acolo unde sfarseste frumusetea. (anomim)
12.    O rochie noua ii da femeii o stare de suflet echivalenta cu o dispozitie spre infidelitate: simtindu-se o alta, se gandeste la un alt barbat. (Jules Renard, scriitor francez).

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Previous:

10 intrebări incomode despre dragoste

Next:

10 lucruri pe care un barbat nu vrea sa le auda de la o femeie

You may also like

Post a new comment