Idei soc pentru nunta si pentru dupa nunta

18 June of 2016

Pregătirile pentru nuntă sunt un veritabil job în sine. Dacă faci toate acestea singură efortul este uriaș, deși satisfacția unei nunți reușite poate fi o răsplată pe măsură. Dacă apelezi o firma care se ocupă de organizare, va trebui să dovedești ambiție și perseverență pentru a duce lucrurile pe calea pe care o vrei tu, nu pe cea pe care o alege organizatorul nunții, deci tot complicat este.

Pentru toate aceste situații câteva idei șoc pentru nuntă și pentru după nuntă sunt utile și te pot inspira pentru a-ți face viața mai ușoară și mai simplă, iar nunta mai fumoasă.

Idei șoc pentru nuntă

pexels-photo-63462-large

❋ Cupcake în loc de tort: Sunt incredibil de delicioase, arătoase și foarte potrivite pentru perechile care nu se pot decide asupra unui singur tort – „cupcakes”, tortulețele mici, ca niște brioșe. Tendința vine din State și începe să prindă contur și la noi. Avantajul pentru toți  pofticioșii este că, dacă nu s-au consumat toate în seara nunții, pot fi păstrate un timp la frigider.

Nu renuța la tort și la momentul plăcut în care veți tăia tortul împreună, dar în locul unui tort mare alege un tort mic și simpatic. Va fi la fel d eplacut, dar mult mai putin complicat.

food-couple-sweet-married-large

 

❋ Nunți cu teme: O nuntă hippie sau una retro, specifică anilor ’20 – de ce nu? Și cu siguranță va fi o nuntă de neuitat! Obligatoriu pentru călătoria în trecut: fotografii de nuntă vechi, ca decorațiuni pentru masă. Ai mai putea incerca o nuntă în gradina, o nuntă fără rochie de mireasă ci în costm popular (iile sunt fabuloase, rochiile din borangic sunt rochii de zână), după cum ai putea încerca și o nuntă simplă, în gradina de vara a bunicii, cu familia și câtva prieteni buni.

pexels-photo-71297-large
❋ Buchete pentru eternitate: În timp ce buchetele din flori proaspete se veștejesc, exemplarele din material textil sau nasturi sunt la fel de frumoase în fiecare zi. Nu ezita nici în fața buchetelor inedite din fructe și legume sau din cele realizate din flori de gradină.

light-arm-love-flowers-large

La revedere, rochie de mireasă…

Întrebarea de 1000 de puncte este ce faci cu rochia d emireasă, după nuntă. Cele mai multe dintre noi o ascund intr-un dulap, dar rochia de mireasă poate să fie un element prezent la tine în casă și în viața ta mult timp, după nuntă….  Să-ți fac o marturisire: la nunta mea mi-am promis ca la aniversarea a 10 ani ma voi îmbrăca cu rochi de mireasă, îmi iau bărbatul, pus și el la patru ace și mergem, așa spre șocul generl într-un bar și bem împreuna ceva. Eu șampanie, el bere…

❋ Trash your dress: Tendința din Statele Unite este din ce în ce mai îndrăgită și la noi: în loc să pui rochia la păstrare în dulap, organizezi o ședință foto, în timpul căreia rochia suferă, se deteriorează, dar rezultatul sunt niște fotografii splendide: prin pădure, în apă sau în… carusel.

pexels-photo-65038-large
❋ Rochia de petrecere: Vopsește și modifică rochia și vei putea s-o mai porți pe la petreceri sau pe la alte nunți. Cere totuși sfatul unui expert, căci unele acțiuni de vopsire pot deteriora materialul.

shutterstock_61715005.jpg_--lozas-

❋ Pentru copii Poți păstra rochia pentru fiica ta sau o poți foarte bine transforma într-o rochiță de botez…

… sau rămâi cu mine pentru totdeauna?

❋ Operă de artă: Dacă nu vrei să-ți strici rochia, ci să o conservi pentru etenitate și să o privești deseori, o poți încadra într-o ramă uriașă, pentru a o pune apoi pe perete, în dormitor.
❋ Proba măsurii: Sunt femei care iau rochia drept etalon și verifică periodic dacă mai încap în ea. Păstreaz-o pe un manechin de croitorie sau de vitrină, pe care să-l îmbraci cu rochia
și care să servească drept element decorativ și amintire.

Ideea este ca ar fi păcat ca minunata rochie de mireasă să zaca ascunsă într-un dulap, cât are atâtea gânduri bune, zâmbete și emoții adunate în ea…

Comments

comments

Previous:

Descoperă ghidul cumpărăturilor de primăvară!

Next:

Cum să te îmbraci pentru a masca kilogramele în plus. Trucurile care pot modela orice siluetă

You may also like

Post a new comment