Idei de cadouri pentru un nou născut

28 January of 2019

Un nou-născut este un adevărat miracol pentru toți cei apropiați familiei. Bucuria de a-l privi este atât de mare încât uneori aproape că numărăm minutele până ce ne vom bucura de venirea sa pe lume.

Atunci când te gândești că urmează să mergi să-l vezi considerăm că nu există bucurie mai mare, mai ales dacă îți este și foarte apropiat. Însă atunci când te gândești la ce tip de cadou să îi alegi pentru a-l ajuta acum, în această perioadă a vieții îți dai seama că nu este nici pe departe atât de simplu precum pare. Ceea ce trebuie să faci este să nu intri în panică și să ai în vedere produse ce îi vor fi utile atât lui, cât și părinților săi în etapele pe care le vor parcurge.

5 idei de cadouri pentru un nou născut, dar utile și pentru părinți

Este greu să alegi cadoul perfect, însă cu siguranță orice îi vei oferi noului venit al familiei îi va fi de mare ajutor familiei. Gândește-te așadar la însemnătatea cadoului, dar și la utilitate, părinții aflându-se într-o perioadă destul de „aglomerată” din punct de vedere financiar. Și pentru că bebelușul încă nu poate rosti primele sale cuvinte sau mai ales dorințe, trebuie să iei în calcul în mare parte dorințele părinților și personalitatea acestora. Pornind de la alegerea produsului și până la alegerea culorilor, cu siguranță cadoul va trebui să fie „plăcut” de către părinți. Și pentru a nu da greș, mai ales dacă îți sunt apropiați ai putea să afli ce anume le lipsește dintre produsele necesare pentru nou- născut în primul an de viață.

Pentru a te ajuta să iei cea mai bună decizie, iată mai jos 5 idei de cadouri pentru un nou născut, dar utile și pentru părinți:

1. Căruciorul

Acesta este considerat un cadou cât se poate de util, mai ales atunci când părinții nu au reușit încă să îl achiziționeze. Fiind vorba despre un nou- născut ar trebui să te îndrepți către acele cărucioare copii de tip „2 în 1” sau „3 în 1” care se pot transforma ușor în landou sau cărucior sport, dar care beneficiază și de scaun auto sau scoică pentru copii. Dacă părinții au cumpărat deja un astfel de sistem, poate că ar trebui să mergi puțin mai departe și să te gândești la alegerea unui cărucior sport ușor, pe care să îl poată folosi ori de câte ori pornesc într-o plimbare rapidă sau merg în călătorii. Culorile sunt ușor de identificat mai ales dacă cunoști câte puțin despre preferințele părinților. Și atunci când știi că nou-născutul urmează să mai aibă un frățior sau o surioară atunci poate că ar fi potrivit să alegi o culoare neutră, ideală și pentru fetițe și pentru băieți.

2. Hăinuțe

Cel mic traversează mai multe pusee de creștere, așa că ritmul său va fi unul destul de alert. Hăinuțele de nou-născuți îi vor fi folositoare uneori în primele zile viață pentru ca apoi să treacă la hăinuțe pentru vârste mai mari. De aceea, dacă te gândești să alegi niște hăinuțe pentru bebeluși ar fi bine să alegi o măsură mai mare, putându-i rămâne mici foarte repede. Vei avea de unde anume să alegi cele mai frumoase hăinuțe, pornind de la cele mai practice, precum body-urile sau pantalonași de stat prin casă și până la rochițe sau costumașe cochete. Toate vor fi cadouri frumoase și utile pentru părinți.

3. Leagăn pentru bebeluși

Un leagăn electric ar putea fi considerat varianta ideală atunci când ne gândim la liniștirea unui bebeluș. Utilitatea acestui produs este mare, având uneori efect chiar și de liniștire împotriva colicilor. Desigur, acest lucru nu înlocuiește timpul petrecut în brațele mamei.

4. Jucării

Mai înainte de a-i oferi nou-născutului o astfel de bucurie, le-o vei oferi părinților. Aceștia sunt nerăbdători să aleagă pentru bebeluș numeroase jucării, încă din primele zile de viață, chiar și atunci când cel mic nu știe deloc să se joace. Ai putea alege mai multe variante, de la micile „zornăitoare” și până la jucării colorate, toate îi vor fi pe plac de îndată ce va mai crește puțin. Ai putea alege, de exemplu, o păturică cu sunete pe care să fie așezat, bucurându-se astfel de ea.

5. Măsuța de înfășat sau scaunul de luat masa

Iată alte produse cât se poate de utile. Măsuța de înfășat îi va fi folositoare mamei în primele luni de viață, schimbând mult mai ușor bebelușul de scutecelul murdar sau îngrijindu-l imediat după baie. Scaunul de luat masa este potrivit pentru copiii de vârste puțin mai mari, începând de la 6 luni, moment în care apare diversificarea alimentației bebelușului.

Fie că vei alege o jucărie, fie un cărucior pentru copii sau pur și simplu hăinuțe, toate le vor fi de mare ajutor părinților.

 

Sursa: Digital Workforce

Sursa foto: pexels

 

Comments

comments

botez

Previous:

Primele luni cu bebelușul tău: Asta te așteaptă!

Next:

Cum îi învăţați pe copii să fie mereu politicoși?

You may also like

Post a new comment