Horoscopul lunii decembrie. Previziuni si sfaturi astrale

01 December of 2019

Decembrie este mereu o lună specială. An după an, decembrie este luna miracolelor, al speranței și al bucuriilor. Anul acesta nu face excepție deși lucrurile sunt relativ mai complicate. partea bună este că cele mai multe din aceste complicații s epot rezolva, dar depinde de fiecare dintre noi cum știm să abordam dificultățile, cu panică și angoase, cu speranță sau cu resemnare.

BERBEC – Uranus disonant din constelația ta poate reactualiza chestiuni legate de dreptate și noroc ne­valorificat. Cei care au forțat norocul, au călcat pe principii ori pe cadavre vor avea acum de înțeles lecția umilinței. Dar cum numărul lor e redus, va fi o lecție de viață pentru toți: să nu abuzeze niciodată de nimic și de nimeni. În dragoste apar tentații, provocări, pasiuni dezlănțuite (Lilith conjuncție cu Jupiter), chiar cu persoane ce revin din trecut.

TAUR –  Până pe 5 decembrie aveți timp să clarificați cu partenerul de viață multe lucruri care nu vă dau pace. Sfatul este să nu lăsați nimic nelămurit, căci în ultimul decan al lunii decembrie Venus va intra în mișcare retrogradă și va acutiza aceste probleme care planează asupra căminului dvs. Intrarea Soarelui în Săgetător poate anunța anumite câștiguri suplimentare – colaborări, prime, finanțări, un succes al cuiva apropiat sau o moștenire.

GEMENI – Progresiile solare din Casa a VII-a, astro-matrimonială sunt de bun augur pentru lămurirea unor sentimente ori lucruri importante în relația de suflet sau pen­tru parafarea unor relații socioprofesionale profitabile. Din păcate, conjuncția Jupiter–Lilith din Casa a II-a, a banilor, poate aduce probleme financiare, facturi restante, blocaje în obținerea unor bani și chiar pierderi (furt, spargeri, escrocherii). Deci atenție ce semnați și cu cine vă însoțiți!

RAC – Luna aceasta zodiacală vă poate răscoli întreaga ființă. Cât timp nu vă răscolește întregul destin, e de bine! Semn că țineți lucrurile sub control. Căutarea aduce lumină și înțelep­ciune. Este un aspect ce vorbește de riscuri în zona sănătății, dar și din partea persoanelor dubioase ce pot apărea în preajma dvs. Dacă de acestea din urmă vă puteți feri, pe partea cu sănătatea deficitară e destul de greu. Ține de păcate karmice. Căutați-vă, protejați-vă!

LEU – Mai inspirată ca niciodată: creativitate potențată de Soare sau de muza care nu vrea să vă ocolească. Cu Soarele în Săgetător, a V-a Casă, sentimentală, e clar că micul Cupidon are planuri și surprize pentru dvs. Iubirea vă caută chiar și în gaură de șarpe, iar zeița fertilității nu vă pierde din ochi. Să știți că dușmanii, bârfitorii sunt pe-aproape – semn că nu trebuie să-i provocați, ci să-i identificați. Atenție la afecțiuni ce se pot croniciza!

FECIOARĂ – Opoziția Marte–Noroc Divin vă atenționează că nu puteți face chiar tot ce vă trece prin cap și că nu aveți voie să vă jigniți jumătatea, căci nu va mai trece cu vederea aceste detalii, ca altă dată. Proiectele noi au nevoie de implicarea dvs. directă și concretă, nu vă bazați pe nimeni, nu vă plasați sarcinile nimănui. Altfel, vă veți trezi cu ele blocate ori pur și simplu abandonate. Veți reuși singură, doar cu ceva voință și ceva mai multă motivație.

BALANȚĂ – Opoziția Venus–Jupiter vă focusează atenția asupra carierei, iar cele care sunt pe cai mari trebuie să-și îndrepte privirea cu prioritate asupra familiei, empatizării cu rudele de gradul unu. Comunicarea este cheia solară a perioadei, deci cei dragi vă vor fi recunoscători pentru atenție și implicare. Profesiile din sfera comunicării, învățământului sunt favorizate, iar cele ce țin de justiție, terapii, arte cer eforturi susținute, aproape duble.

SCORPION – Intrarea Soarelui în sector astro-financiar și imobiliar vă ajută să găsiți soluții în aceste domenii ale vieții. Nu vor lipsi oportunitățile, propunerile de noi câștiguri, tranzacții comerciale, achiziții/vânzări de bunuri. Vor avea de pătimit doar nativele care au fost superficiale, s-au bazat pe veniturile altora sau care nu au pus osul la treabă. Nu uitați să investiți în sănătate, iar în lipsă de bănuți, nu strică să apelați la medicina alternativă.

SĂGETĂTOR- Zodia Săgetătorului e locul în care Soarele se simte bine, de aceea poate face minuni pentru dvs. Vibrațiile astrale se concretizează în energie și vitalitate, optimism dublat de șansă, finalizarea unor lucrări, mandate profesionale, angajamente. Aspecte favorabile pentru cele care își caută un nou job, dar fără mari pretenții (Mercur–Saturn în C XII). Venus vă susține veniturile și vă ajută să vă înnoiți sau să achiziționați ceva pentru casă.

CAPRICORN – O perioadă încordată anunță opozițiile Venus–Lilith și Pluton–Jupiter Rx. Prima vizează via­ța sentimentală, a doua poate răscoli sertarele cu secrete, amintiri, regrete, păcate co­mise conștient sau nu. Posibile blocaje, infidelități, probleme cu justiția ori partenerii. Cu Soarele în Casa a XII-a, e semn că dușmanii sunt din ce în ce mai activi. La nativele trecute de prima tinerețe poate provoca probleme de sănătate. Izolați-vă și nu vă neglijați.

VĂRSĂTOR – Trebuie să fiți foarte diplomată și să nu dați curs provocărilor. Cineva vă poate incita, căci opoziția Lilith–Venus afectează relația profesională, aduce invidii, persoane răuvoitoare. Atenție cui vă destăinuiți, căci secretele acestea se pare că sunt dublate de un scop, interes. Sănătatea are nevoie de odihnă, cumpătare în alimentație, chiar de sfatul medicului în caz că Lilith vă afectează mai rău. Invitații la evenimente, petreceri, ieșiri cu prietenii.

PEȘTI – Cariera e potențată de intrarea Soarelui în Săgetător, semn că prioritatea pentru destin este consolidarea poziției sociale, comunicarea bună cu superiorii, lansarea de noi proiecte și idei fezabile. Probleme în amor! Secrete din trecut pot ieși acum la lumină. Iubiți din trecut par să vă bântuie gândurile sau… să vi le aline. Diferența o fac doar mintea și sufletul dvs. Pentru că știți și simțiți pentru ce iubiți sau pătimiți. Sfat: nu vă umiliți!

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Previous:

Previziuni pentru 2020. Primele zece semne

Next:

Previziuni astrale pentru anul 2020. Un an magic pentru cateva zodii!

You may also like

Post a new comment