Previziuni astrale pentru luna mai. Relansare într-o lume nouă

01 May of 2020

Avem toți așteptări foarte mari de la luna mai a acestui dezamăgitor an 2020. În parte previziunile astrale care se configurează pentru ultima lună de primăvară sunt pozitive și ne-ar putea duce cu gândul la relansare, deschidere pe mai multe planuri și redescoperirea lumii.

Nu este nimic întâmplător pentru tot ceea ce a fost și este. Astrele au avut o contribuție importantă la toată această perioadă aproape malefică prin care am trecut și încă trecem, așa că este important ce planui au astrele cu noi în luna mai.

În linii mari, luna mai o să fie mai echilibrată decât precedente, mai ofertantă și mai putin tensionată. Sunt conflicte, sunt nemulțumiri și sunt probleme, dar de fiecare dacă căile spre bine vor fi mai ușoare și mai evidente.

Este bine aspectat tot ce ține de suflet, dragoste și relații interumane, și mai puțin bine avatajat ceea ce influențează munca și finanțele. sănătatea este undeva la mijloc, dar cele mai multe probleme le va produce psihicul foarte încărcat, din totă perrioada.

berbec, Previziuni astrale pentru luna mai. Relansare într-o lume nouă

Berbec – Luna mai va oferi nativilor din Berbec oportunițăți, dar și foarte multe provocări. Nu merge toul ca pe roate, dar se vor mișca mai bine decât s-a întâmplat până acum.

Trebuie să te concentrezi, chiar și asupra detaliilor care par minore. Fii mai pragmatică și mai prezentă în realitatea fiecarei zile, și în final o să fie în avantajul tău.

taur,  Previziuni astrale pentru luna mai. Relansare într-o lume nouă

Taur – Luna mai le aduce Taurilor o parte din împlinirile la care visează de multă vreme. Primesc energie, susținere și un imbold major pe plan afectiv. În ceea ce priveşte cariera, Taurilorle plac provocările și vor avea parte din plin de ele.

Sunt protejați și au cale liberă, dar pentru asta trebuie să depună efort susținut, și să aibă chef real de muncă. Nimic nu vine pe degeaba!

Gemeni –  Nativii acestei zodii trebuie să se aștepte la schimbări majore. Depinde doar de ei dacă acestea vor fi pozitive sau nu. Sunt avantajați în dragoste, dar nici aici nu primesc totul pe tavă. Printre viciilor lor se numără instabilitatea, neliniștea și fluiditatea, și aceste trăsături vor fi accentuate în luna mai.

O soluție bună, care îi poate ajuta și îi poate scoate din încurcături este aceea de a spune exat ceea ce gândesc, tuturor, fie că este vorba despre dargoste, muncă sau familie.

Rac – Sunt așteptate beneficii, dar acestea vin numai dacă vei investi timp în fiecare acțiune. Va fi foarte intensă dorința Racilor de a fi arogant și arțăgos, de a face contra celor din jur și de a refuza să accepte compromisurile.

Diplomația este arma cea mai importantă a Racilor, în luna mai, dar trebuie să ai abilități și dispoziție pentru a o folosi eficient.

Leu – Este una dintre cele mai avantajate zodii ale lunii mai. primește puțin, dar exact ce are cu adevărat nevoie, nu i se cer sarificii și nici nu trebuie să facă eforturi majore pentru beneficii. Se poate spune că este o lună calmă, bună și pozitivă.

În plus are excepționala șansă de a cunoaște oameni noi, care vor avea un cuvânt greu de spus în cariera și viața profesională a acestora.

Fecioară – Pe plan profesionat este totul în bună regula. Cu sănătatea nu sunt probleme, dar în viața personală pot să apară mari complicații. Sunt mari tentații, mai provocări și o să fie nevoie de decizii radicale pentru a clarifica, mai ales pentru tine, ce simți și ce nevoi ai cu adevărat.

Rezolvarea va fi ceva mai complicată decât pare și va lăsa urme.

Balanță – Este posibil să cunoști noi oameni interesanți. Găsește-ți mai mult timp pentru tine și pentru nevoile tale. Va trebui să fii pregătită pentru orice provocare profesională, iar ca să poți reuși acest lucru, poate că va fi nevoie să afli mai multe informații despre noul proiect. Flexibilitatea te ajută să cunoști mereu oameni noi și să stabilești prietenii solide.

Vei reuși să le fii sursă de inspriratie pentru cei dragi, pentru toate planurile pe care le-ai pus la cale.

scorpion

Scorpion – Va trebui să fii deschisă ideilor noi, venite din partea celor apropiați. Împreună cu ei vei reuși să soluționezi problemele din ultima vreme. Astrele sugerează faptul că, dacă te vei ocupa de realizarea unora dintre aceste idei vei culege roadele, chiar dacă asta înseamnă să îți dai demisia de la locul de muncă și să începi ceva riscant, dar cu mare potențial.

Familia și cei care te cunosc te susțin, chiar dacă uneori sunt sceptici în ceea ce privește șansele de reușită.

sagetator

Săgetător – Aspectele de natură financiară îți sunt favorabile. Ai multe idei inovatoare pe care este bine să le spui. S-ar putea să ai nevoie de puțin timp singură, ca să poți reflecta mai bine asupra schimbărilor care au avut loc în ultima vreme.

Va trebui să fii pregătită pentru orice provocare profesională, iar ca să poți reuși acest lucru, poate că va fi nevoie să afli mai multe informații despre noul proiect.

capricorn, Previziuni astrale pentru luna mai. Relansare într-o lume nouă

Capricorn – Această lună va favoriza cariera. Chiar dacă mai nu va fi ușor pentru Capricorni, deoarece vor avea niște obstacole de depășit, după ce le-au depășit, îi va aștepta o recompensă bine meritată. Superiorii îți vor observa cu siguranță diligența, deci ești cu un pas mai aproape de o evoluție în carieră.

E suficient doar să continui să depui aceeași cantitate de efort și rezultatele vor fi exact cele pe care le dorești. Așa că dorește-ți mult!

varsator, Previziuni astrale pentru luna mai. Relansare într-o lume nouă

Vărsător – Aspectele de natură financiară îți sunt favorabile. Ai multe idei inovatoare pe care este bine să le spui. S-ar putea să ai nevoie de puțin timp singură, ca să poți reflecta mai bine asupra schimbărilor care au avut loc în ultima vreme. Nu ai motive să intri în panică.

O nouă sarcină de lucru poate părea dificilă la prima vedere, dar te vei descurca foarte bine.

Pești – Poate că relațiile tale sociale nu sunt tocmai grozave, dar încă nu este timpul pierdut pentru a face ceva. Lucrurile s-ar putea schimba pentru o vreme. Vei fi mai îndrăzneț, iar astrele îți vor conferi abilități bune de comunicare, astfel încât să nu fii intimidat de aceste provocări – s-ar putea chiar să fii surprins din cauza asta.

În ceea ce privește relațiile serioase, mai poate fi o perioadă propice pentru Pești.

Citeste si: Cum isi decoreaza gradina fiecare zodie

Comments

comments

Astrograma pentru Zodia Taurului, conexiunile zodiei

Previous:

Zodia Taurului și tot ceea ce trebuie să știi despre aceasta (21.05 – 21.06)

Zodia Gemenilor

Next:

Zodia Gemenilor și tot ceea ce trebuie să știi despre aceasta (21.04 – 20.05)

You may also like

Post a new comment