Previziuni astrale pentru perioada 1 – 31 octombrie

30 September of 2019

Octombrie vine peste noi cu planuri si provocari pentru fiecare zodie in parte. Detaliile care vor afecta fiecare zodie in parte sunt descrise in cele ce urmeaza, dar ca line generala trebuie spus ca desi va fi o luna complicata si cu multe momente pline de neprevazut, in linii generale luna octombrie o sa fie o luna buna, chiar foarte buna pentru fiecare dintre noi!

Berbec – Soarele și Mercur te fac să comunici bine cu șefii, Venus și Pluton îți dublează charisma, capacitățile empatice și diplomația. Norocoasele vor fi promovate și le vor fi recunoscute meritele. Foarte bine susținuți de astre sunt Berbecii cu funcții de conducere, cei care sunt sportivi, manageri, artiști, psihologi.

Taur – Un succes notabil poate avea jumătatea sau un alt membru din familie. Un nou parteneriat pe termen scurt cu beneficii imediate, poți obține aprobări și finaliza acte. Veți plăti taxe, facturi, impozite. Beneficii și avantaje anunță progresiile solare. Vor încasa bani cei care au prestat anumite activități. Se deblochează ceva.

Gemeni – Trigonul Lilith-Marte indică planuri și strategii interesante, în care vei reuși să îmbini utilul cu plăcutul, intuiția cu acțiunea, pasiunea cu deplasările. Evită să faci lucruri compromițătoare. Atenție la sănătate! Soarele te ajută să-ți asumi responsa­bilități, să faci rost de bani, de o a doua sursă de câștig. Te susține jumătatea.

Rac –  Soarele și Mercur te ajută să lămu­rești multe lucruri în doi, să faci planuri, să împarți sarcini. Venus sus­ține relația de iubire, iar Pluton te ajută să-i înțelegi pe cei dragi, care îți vor fi recunoscători. Nu te dezlipi de persoana iubită sau de  cineva care ți-a picat cu tronc. Cupidon
lucrează!

Leu – Prioritatea perioadei o reprezintă sănătatea: dietă, sport, un consult de specialitate, îmbunătățirea imaginii. Sarcinile profesionale nu vor înceta să apară, deci vei munci dublu, cu spor.  Lucrezi bine în echipă, iar eficiența se va vedea mai repede decât credeai. Nu ac­ți­ona singur și învață să plasezi din sarcini.

Fecioară – Mercur, Venus și Soarele se complimentează în cea de-a V-a Casă a horoscopului tău general, rezervat iubirii: mulți ochi vor fi îndreptați spre tine, e posibil să te îndrăgostești. Creativitate maximă, agilitate, dorința și plăcerea de a împărtăși din cunoștințele tale și generației tinere. Drumuri scurte, dar multe.

Balanta – Intrarea lui Venus în Capricorn este de bun augur pentru atmosfera din casă și familie: ai îndeletniciri domestice, conversezi cu rudele (Casa a IV-a e dedicată și mamei) și vizitezi persoane dragi. Asemenea unui motan blând, îți rezolvi chestiunile profesionale presante, apoi te retragi acasă. Iei de lucru la domiciliu.

Scorpion – O perioadă excelentă pentru examene, interviuri, probe de lucru, căci Venus, Mercur și Soarele se află în Casa a III-a, a studiilor și comunicării. Nu umbla cu ocaua mică, riști să fii prinsă. Opoziția Lilith-Mercur scoate la iveală sevrete, dovezi, documente, tranzacții cu „bube“ (opoziția venusiană).

Sagetator – E ceva mai bine pentru tine. Mai precis, pentru buzunarul tău. Căci Venus, Micul Noroc, tranzitează sectorul astro-financiar. Nici Mercur nu se lasă mai prejos și vrea să-ți aducă un contract comercial. Ți-ai pregătit arcul și săgețile. Se anunță deschiderea unui nou sezon de vânătoare. Vânătoare de chilipiruri.

Capricorn – Ești în centrul aten­ției astrelor și chiar în grațiile lor. Triada Soare-Venus-Mercur îți oferă oportunități diverse, un plus de energie, dar și de iubire. Mai sociabilă decât de obicei, mai dornică de comunicare, mai deschisă la dezmierdările celor din jur. Nu te recunoști? De aceea se spune că astrele fac minuni… Te sfătuiești cu cineva competent pentru a ști exact ce decizii personale să iei. Un nou look, o întâlnire de suflet sau de succes.

Vărsător – Cvadratura Marte–Saturn te atenționează să fii rezervată în acțiuni și declarații, căci poți declanșa un adevărat taifun. Sunt favorizate cele decise să muncească mai mult, în așteptarea unor zile mai bune. Vei fi constrâns să faci anumite compromisuri. Risc de accidente (entorse, tăieturi cu obiecte ascuțite), probleme dentare.

Pești – Iubiri de ocazie; în grupul de prieteni, la o petrecere sau alt eveniment moden/cultural îți pică cu tronc cineva. Unele persoane își vor îndrepta atenția spre plăcerile cotidiene și de sezon. E timpul nativilor dornici de aventuri. Astrele îi sus­țin pe cei care luptă pentru o lume mai bună.

 

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

 

Comments

comments

Previous:

Aspecte astrale în zodia Fecioarei (24.08 – 22.09)

Next:

Previziuni pentru 2020. Primele zece semne

You may also like

Post a new comment