Trei zodii cu noroc maxim in iunie si trei cu ghinion

03 June of 2018

Vrei sa stii daca esti printre cele trei zodii cu noroc maxim in iunie? Afla mai jos care sunt zodiile avantajate si, mai ales, care sunt avantajele, de care aceste trei zodii beneficiaza din plin in prima luna de vara.

Iunie nu o sa fie o luna usoara pentru nici una dintre zodii, dar trei dintre semnele zodiacale vor avea parte de o perioada speciala in cursul acesti luni si se vor bucura din plin de protectia astrelor si de sansa pe care acestea o aduc in viata lor, intr-o masura mai mare decat in cazul celorlalte noua semne zodiacale. Aceste trei zodii cu maximum de avantaj nu sunt singurele protejate de astre, chiar daca in cazul lor, avantajele sunt maxime si, se poate spune, totale. Luna iunie este o luna prielinica si pentru alte zodii, nu doar cele trei privilegiate. In avantaj mai sunt si Berbecii, Gemenii si Varsatorii.

Jocul astrelor face ca dupa cele trei zodii cu maxim noroc in iunie, si dupa cele trei zodii care au beneficiul partial al protectiei, pe care le-am numit mai sus, exista si trei zodii extrem de lovite in cursul lunii iunie. Loviturile pe care le vor primi sunt dure, uneori chiar sub centura si vin pe neanuntate. Efectele pot sa fie devastatoare daca nu vor fi luate ca pe mesaje care duc spre bine si spre evolutia personala. Ceea ce trebuie aceste trei zodii profund dezavantajate este ca fiecare nereusita si fiecare moment dificil din viata este un examen care ne duce pe o treapta superioara a evolutiei personale. Cele trei zodii care vor primi lovituri in iunie sunt: Leii, Taurii si Pestii.

Scorpionul – cea mai avantajata zodie a lunii iunie

Iunie va fi o luna plina. Aparent va fi o perioada cu multe momente neplacute, iar avantajele astrale vin tocmai datorita faptului ca Scorpionii au resursele de a le depasi. Asa ca daca este sa fie ceva rau pentru acesti nativi, sa fie in iunie pentru ca indiferent de context, indiferent de problema se vor descura perfect. Scorpionii sunt avantajati si financiar, sunt sustinuti in toate demersurile lor chiar si daca acestea sunt la limita legalitatii. Mai mult, acesti nativi stau foarte bine cu banii si vor reusi, practic fara efort sa sustina toate nevoile financiare ale lor si ale familiei lor. Nu au probleme de sanatate si daca totusi acestea apar, sunt minore.

 

Capricorn – castigator de fiecare data

Pentru nativii acestei zodii, iunie este un nou inceput! Jupiter, va marca cariera Capricornului. Asa ca pentru acestia urmeaza un an de oportunitati, realizari si bani! Capricornii vor avea mereu o sansa in plus fapt care vine nu din noroc ci dintr-o ambitie si o perseveranta iesita din comun. rabdarea si tenacitatea d ecare dau dovada capriconii are roade multe pentru acestia in iunie, si de aici inainte tot anul care umeaza. Pentru Capricorni sustinere vine si din partea lui Venus, Mica Benefică. Relatiile generale si nivelul de socializare creste, dupa cum creste si starea lor de spirit, starea fizica se imbunatateste considerabil, iar imaginatia si intuitia acestora este la cote maxime.

 

Balanta – ambitiosul incapatanat

Luna iunie este luna sanselor pentru acesti nativi. Au darul de a gasi mereu solutii salvatoare pentru cele mai mici sau mai mari probleme. Intuita este la cote absolute, iar pofta de viata fac din acesti nativi o veritabila vedata a primei luni de vara. Aceasta este una din perioadele cele mai norocoase in plan financiar, pentru Varsatori, Venus, Micul Benefic, fiind mereu alaturi acesti nativi. Au o incredere exagerata in propria persoana, stiu sa depaseasca toate complicatiile cu talent si fara sa arate daca sunt afectati sau nu, sunt foarte mandrii si cuceres cu usurinta.

 

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Previous:

Previziuni astrale pentru perioada 1 iunie – 30 iunie

Next:

Previziuni astrale pentru perioada 1 – 31 august

You may also like

Post a new comment