Previziunile astrologice pentru anul 2017

03 January of 2017

Anul 2017 aduce schimbări profunde în fiecare domeniu al vieţii noastre. Anul o să fie marcat de o succesiune de momente care vor fi tot atâtea momente radicale de schimbare, de la modul de a gândi, până la modul de viaţă, de la regândirea valorilor, până la modul în care ne raportăm, ca individ, la lume şi viaţă, în viața socială, personală și afectivă a fiecărui nativ.

Schimbările pe care le pregătește anul 2017 continuă pe cele începute în 2016, dar efectele transformărilor vor fi mai ample, mai evidente și mai radicale.

Dacă în 2016 schimbările nu au fost neapărat în sensul bun, în 2017 componenta pozitivă va fi mult mai evidentă.  Energiile anului 2017 susţin împlinirea dorinţelor, dar numai dacă vei avea o atitudine de viaţă pozitivă, dacă vei învinge neputinţa cu muncă, perseverenţă şi ambiţie. 2017 este anul oamenilor cu idei, al celor curajoşi şi al celor care îşi depăşesc condiţia, al celor carevor îndrăni să-și pună visurile în practică.

Universul ne influenteaza viaţa, pentru că totul este o înlănţuire de cauză și efect. Noul an trebuie privit cu optimism şi curiozitate, acestea fiind elemente ce vor sta la baza tuturor construcţiilor lui 2017.

Iată previziunile pentru 2017 pentru fiecare zodie.

Berbec

Anul 2017 o să fie unul marcat de pasiuni şi emoţii intense, care vor aduce beneficii şi roade în plan creativ şi vor da nativilor din această zodie o mare expresivitate şi darul de a promova prin talent, imaginaţie combinate cu multă muncă şi multă dăruire. Secretul reușitei va sta în perseveneță și ambiție. Momentele de cumpănă nu lipsesc, dar levei putea depăși doar cu ambiție și încredere în sine.

Taur

La începutul anului este posibil să experimentaţi evenimente negative, dar totul va luă o turnură pozitivă din aprilie încolo. 2017 este remarcat prin faptul că aduce o bună evoluţie financiară. Cea mai bună abordare este aceea de a gândi de două ori înainte de a lua o decizie. O gândire pozitivă te va ajuta foarte mult, mai ales că vor fi destule momente de cumpănă, unele chiar serioase. Nu renunța nici o clipă la muncă. eforturile susținute sunt mereu răsplătite, chiar dacă uneori răsplata vine ceva mai greu decât te aștepți.

Gemeni

2017 are o amprentă socială puternică. Nativii pot avea ascensiuni spectaculoase sau căderi dramatice. Vor reuşi mereu să se recupereze, cel mai mare beneficiu fiind acela că vor reuşi să se stabilizeze şi, de la jumătatea anului încolo, să evolueze pozitiv. Folosește-ți toate darurile pe care le-ai primit: intuiția, capacitatea de a disimula, energia debordantă. Ascunde-ți tristeție și fii foarte sceptică în a face mărturisiri. Se pot întoarce împotriva ta când te aștepți mai puțin și de la cine nu te aștepți.

Rac

Nativii din Rac se vor confruntă cu evoluţii neaşteptate pe care uneori nu vor ştii să le gestioneze. Vor există presiuni destul de mari, la începutul anului, până în luna martie. Cu ajutorul gândirii pozitive, a optimismului şi a dorinţei de schimbare vor transforma surprinderea şi surprizele anului 2017, deseori adevărate provocări, în oportunităţi. Nu lua decizii radicale sub presiune şi aşteaptă mereu să tracă o noapte înainte de a da un răspuns. Nu te grăbi și nu-ți fie teamă de viitor. Teama de viitor îți blochează inițiativa, te încătușează și te scoate din ritm. Viitorul este acum!

Afla restul detaliilor AICI

Comments

comments

Previous:

Horoscopul lunii decembrie

Next:

Misterul zilei de nastere. Ce trebuie sa stii despre ziua in care te-ai nascut

You may also like

Post a new comment