Previziunile astrale pentru luna februarie

02 February of 2018

Februarie, a două lunムdin an a fost şi este mereu o lună specială. Este prima luna a anului nou chinezesc şi vine sa ne dezmorţească după monotonia tradiţională a lunii ianuarie.

Februarie este o luna de tranzit, intre iarna şi primăvară motiv pentru care este o lună dedicată îngrijirii, planurilor şi proiectelor de lungă durată. Ultima lună de iarnă, posibil prima lună de primăvară februarie o să vină năvalnic peste noi anul acesta și ne va împinge foarte tare de la spate. Atât de tare, pe unii, încât o să cădem în genunghi și este foarte posibil să facem rani care vor sta acolo până prin vară. Dar, juliturile astea din genunchi sunt semne că mergem înainte, chiar dacă uneori mersul acesta doare.

Berbec – Gaseste-ti un hobby, deoarece creativitatea creste la cote foarte mari! Vei gasi multe idei ingenioase si rezolvari la secunda pentru tot ceea ce vei dori sa faci. Este posibila intalnirea cu o persoana speciala. Profita la maxim de aceasta sansa si creeaza un parteneriat! Pune pret pe valoarea materiala a unui obiect, profitul s-ar putea sa apara pe alta cale sau sa fie de alta natura decat cea financiara! Nimic nu este stabil sau nu merge conform planurilor si asteptarilor tale, de aceea lasa lucrurile sa se intample de la sine si nu te baza pe nimic sigur.

Taur – Partenerii cu care colaborezi la serviciu iti pot oferi surprize, iar unele schimbari sint urgente! Sustine-ti punctul de vedere in fata superiorilor sau autoritatilor, fara a fi agresiva sau impulsiva. Cine trebuie sa te auda va avea urechi pentru tine. Este momentul ca relatia in care esti sa treaca prin schimbari radicale. Gandeste-te profund la ceea ce-ti doresti si actioneaza in consecinta!

Gemeni – In relatia cu asociatii sau cu partenerii de lucru pot aparea situatii reprevazute sau o problema mai veche sa se repuna in discutie! Este timpul pentru o cura de vitamine, mai multa odihna si atentie sporita la persoana ta. Energia iti este scazuta si te poti simti epuizata. Nu te ambala in discutii interminabile cu oameni care oricum nu iti inteleg punctul de vedere! Este o luna importanta, cand este posibil orice, atat in favoarea, cat si in defavoarea ta! Nu actiona impulsiv si mai bine amana deciziile radicale.

Rac  – Da atentie maxima relatiei cu rudele, care in urmatoarea perioada va fi mult mai valoroasa si mai profunda. Trecutul si unele decizii anterioare se cer a fi revizuite. Evita certurile cu colegii de la locul de munca, s-ar putea ca un superior sa nu aprecieze galceava sau situatia creata. Februarie este pentru tine o luna a emotiilor impartasite, a saruturilor pasionale si a declaratiilor profunde. Deci, abandoneaza-te energiei create si simte puterea iubirii!

Detaliile despre celelalte zodii le gasesti aici

Sursa foto: Pexels.com

Comments

comments

zodia leu

Previous:

5 motive pentru care femeile din zodia Leu sunt irezistibile în ochii bărbaților

Next:

Previziuni astrale pentru perioada 1 iunie – 30 iunie

You may also like

Post a new comment