Previziuni astrale pentru toate zodiile pentru perioada Balanței, 23.09–23.10

06 September of 2013

BERBEC

©-bruniewska-Fotolia

©-bruniewska-Fotolia

Progresiile solare anunță o perioadă interesantă pentru căsătoritele care au de lămurit une­le lucruri, de împărțit sarcini, de muncit în doi. Aceste aspecte, dublate de prezența lui Mercur în Casa a VII-a, anunță și discuții în care se leagă noi colaborări, parteneriate. Vești bune și pentru nativele tinere și singure, căci acum se pot îndrăgosti la prima vedere. Sau la a doua… Marte, patronul astral, este activ în Leu (C V), sectorul astro-sentimental.

TAUR

©-bruniewska-Fotolia

©-bruniewska-Fotolia

O lună în care veți trece de la extaz la agonie sau invers. Viața vă aruncă pe culmile fericirii ori se ia la trântă cu dvs. Conjuncția Saturn–Axa Vieții vă aduce iubiri și parteneriate din trecut ori vă smulge de la piept ceea ce credeați că e pentru totdeauna. Vă obligă să acceptați schimbarea, vă șlefuiește caracterul, vă schimbă modul de viață și mentalitatea într-o secundă. Unele native au brusc de câștigat, iar altele pierd tot sau aproape tot…

GEMENI

©-bruniewska-Fotolia

©-bruniewska-Fotolia

Se reunește o echipă în care ați mai lucrat cândva (conjuncția Nod Lunar Nord–Saturn în Casa a VI-a, a muncii). Asigurați-vă că pășiți cu dreptul și că veți da tot ce aveți mai bun. Cum este și Casa sănătății, e bine de știut că poate reactiva și afecțiuni din trecut ori apar cele de care nu știți încă, așa că nu ocoliți cabinetul medicului de familie. Mercur și Soarele susțin relația sentimentală, deci Cupidon nu vă scapă din ochi.

RAC

©-bruniewska-Fotolia

©-bruniewska-Fotolia

Dualitate în amor pentru unele native, decizii riscante pentru altele, rupturi în relațiile complet incompatibile. Revin și iubiți din trecutul karmic, căci conjuncția Saturn–Axa Destinului spune că nu aduce anul ce poate aduce perioada aceasta. Fiți cu ochii pe copii, asumați-vă sarcina de a face oameni din ei. Favorizate sunt nativele tinere, care se pot îndrăgosti nebunește. Dar ele trebuie să deschidă bine ochii: o iubire nebună poate fi periculoasă!

LEU

©-bruniewska-Fotolia

©-bruniewska-Fotolia

Marte în Leu vrea să vă arunce în luptă. Viața e o competiție, deci nu e vreme de pierdut: trebuie să fiți agilă, vigilentă, pregătită de vânătoare, schimbări, adversari redutabili. Comunicarea e cheia succesului (Soare cu Mercur în C III). Decizii importante se impun și în familie, care e pe cale să se reunească. Puteți participa la evenimente de familie, puteți primi musafiri de la drum lung. Fiți cu ochii pe carieră: se anunță schimbări importante!

FECIOARĂ

©-bruniewska-Fotolia

©-bruniewska-Fotolia

Unele se pregătesc de școală, altele să plece într-o deplasare în interes de serviciu, cele mai multe caută soluții pentru eficiență în casă și bonusuri sociale. Un lucru e cert: luna zodiacală vă dă oportunități contractuale, dar și șanse de a face bani sau de a cheltui (Soare–Mercur în sector astrofinanciar, C II – Balanță). Hărnicuțe cum sunteți, vă doriți să le faceți pe toate: curățenie, conserve, ordine în garderobă, dar să vă și ocupați de copii.

BALANȚĂ

©-bruniewska-Fotolia

©-bruniewska-Fotolia

Soarele în constelaţia dvs. vă dă un plus de energie, faceți faţă mai uşor greutăţilor cotidi­e­ne. Norocoasele vor rezolva o chestiune financiară/contractuală/imobiliară care le-a tot dat bătăi de cap. Vor fi însă şi native care vor simţi că le ajunge cuţitul la os, căci conjuncţia Saturn–Nodul Lunar Nord le poate lăsa fără o sursă de venit ori fără un bun de valoare. Sunt chestiuni karmice și numai astrograma personală poate indica ieşirea din impas.

SCORPION

©-bruniewska-Fotolia

©-bruniewska-Fotolia

O lună plină de evenimente astrale. Cele pozitive se petrec în viaţa nativelor singure, care vor să-și găsească perechea. Apare un lot întreg de sortiţi! Pot fi și evenimente ce marchează şi reversul medaliei la Scorpionii care se despart acum sau renunţă la ceva. Lucrurile pot scăpa de sub control acolo unde s-au acumulat multe greşeli şi păcate – conjuncţie Capului Dragonului–Saturn în constelaţia dvs.: marcaj karmic, cu facturi scadente.

SĂGETĂTOR

©-bruniewska-Fotolia

©-bruniewska-Fotolia

Vedeţi luminiţa de la capătul tunelului ori constataţi că la capătul lui se află o prăpastie. Fiţi cu mare băgare de seamă! Chiar dacă e prăpastie, nu intraţi în panică: luați măsuri de siguranță, echipaţi-vă corespunzător şi veți reuși să treceţi pe celălalt versant de destin. Acolo vă aşteaptă un nou început, o nouă viaţă, alte provocări. De suferit, pot suferi acum bolnavii cronici, inconştienţii şi cei ce se cred deţinătorii adevărului suprem.

CAPRICORN

©-bruniewska-Fotolia

©-bruniewska-Fotolia

Prieteni vin, prieteni pleacă, un lucru e sigur: vă rămân întotdeauna amintirile. Ele nu se plictisesc niciodată, ele nu dezamăgesc şi nu vă trădează. Un hobby poate deveni acum prioritar ori chiar o sursă de venit. Se iau decizii SUS legate de copii, de iubiri sau trădări, de renunţări afective acolo unde nu mai e loc de iubit. Saturn are mari planuri cu şi pentru voi: vă poate readuce pe cineva din trecut, care v-a marcat destinul ca nimeni altul.

VĂRSĂTOR

©-bruniewska-Fotolia

©-bruniewska-Fotolia

Schimbări se produc în casă (familie), pentru unele native, ori în carieră, pentru altele. Nu prea acceptaţi aceste schimbări, dar e ordin de SUS, deci trebuie să vă supuneţi fără să ripostaţi. Și în viaţa dvs. pot reveni persoane, parteneri, colaboratori din trecut. Căci Saturn e şi patronul zodiei dvs., nu doar al Capricornilor. Conjuncţia acestuia cu Axa Vieţii înseamnă întâlnire karmică, deci trebuie să vină, căci nu trăiţi singure pe această planetă.

PEȘTI

©-bruniewska-Fotolia

©-bruniewska-Fotolia

Un trigon pe semne de Apă vă face favoritele perioadei. Aspectul poate da noroc în dragoste, la drum lung, contracte de muncă şi de studii peste hotare sau în altă localitate, vă poate aduce o mare aventură ori o idee valoroasă care să se transforme în bani. Aspectul marchează deschidere spirituală majoră şi înţelegerea unor lucruri care vă frământă de multă vreme. Dacă vreţi să vă înţelegeţi, să vă găsiţi un mentor, acum este momentul.

Preveziuni astrale amănunțite pentru toate zodiile și referitor la fiecare domeniu al vieții – dragoste, familie, sănătate, bani, carieră – citiți în revista Ioana Horoscop Nr. 10

 

Comments

comments

Previous:

Previziuni pe zodii, pentru perioada Leului, 23.07 – 23.08

Next:

Aspecte astrale în perioada Balanței (23.09 – 23.10)

You may also like

Post a new comment