Previziuni astrale pentru perioada 1- 31 martie 2019

27 February of 2019

Martie vine cu semnele schimbării, iar schimbarea în mai mică sau mai mare măsură ne va afecta pe toți. Vor fi și momente rele, chiar durerose, dar și momente bune. Partea bună este că există un echilibru real între cele două aspecte. Energia astrelor îi încărca pe oameni care la rândul lor împrăştie energie. În luna martie povestea continuă şi merge pe noi culmi.  Nu uitați că femeile sunt avantajate de soartă, iar primăvara este un moment special pentru femei. Femeile renasc la începutul primăverii, pentru că au acest dar.

Berbec – Odihna, recuperarea şi regenerarea forţelor sunt obligatorii în martie. Fii atentă să nu-ţi rispesti energia şi să nu o foloseşti într-un mod greşit. Introspectează mai mult, revizuieste-ţi atitudinea, strategia şi planurile, amânând deciziile importante! Nu te grabi! Încearcă noi acţiuni, noi proiecte, dar numai după ce evaluezi bine. Domeniul căsătoriei sau al partenerului de viaţă este supus schimbării. Evită certurile, încercând să înveţi lecţia cooperării şi a diplomaţiei!

Taur – Preocuparea ta trebuie să fie dezvoltare personală! Luna martie îţi aduce informaţii noi, foarte utile pentru ţine şi pentru viitorul tău, dar fii deschisă şi urmăreşte oportunităţile ce ţi se arată. Nu te speria de noile responsabilităţi şi de noile obligaţii pe care o să le ai. Te vei descurca perfect, în ciuda senzaţiei de haos pe care o simţi. Dacă nu eşti încă într-o relaţie, luna marie poate fi momentul în care destinul îţi scoate în cale pe cineva. În caz contrar, relaţia în care te afli, poate trece la un nou nivel!

Gemeni – Bani sunt marea problemă, deoarece luna martie îţi face probleme pe plan financiar! Poţi încasă mai mult, poţi negocia favorabil sau te poţi angaja! Dacă în ultima lună ai fost nevoită să aştepţi, acum unele lucruri se lămuresc, iar tu înţelegi şi ştii mai bine ceea ce ai de făcut. Ignoră sfaturile pe care le primeşti. Este o perioadă bogată în informaţii, iar dacă vei şti să le foloseşti cum trebuie, nu vei avea decât de câştigat! O veche iubire se poate întoarce în viaţa ta sau unele lucruri din trecut trebuie aduse în prezent şi puse în discuţie alături de partenerul de viaţă.

Rac –  Cu ajutorul unor cărţi de referinţă, urmărind o serie de documentare sau participând la cursuri, gradul tău de înţelegere poate fi sporit. Recuperează timpul pierdut alături de cei dragi şi alătura-te lor ori de câte ori ai ocazia și vei petrece momente speciale alături de familie. Cumpără ceva nou pentru casa ta. Este o investiţie extrem de profitabilă. Saturn îşi începe retrogradarea în sectorul iubirii, ceea ce îndeamnă la reconsiderarea unor decizii luate anterior. Sună rău, dar nu-i foarte rău, ba chiar din contră. Fii cu băgare de seamă şi asumă-ţi responsabilitatea pentru ceea ce hotărăşti.

Leu –  Fii preocupată de relaţia cu rudele sau cu vecinii, deoarece pot apărea unele disensiuni sau reglări de conturi care te îţi pot complica inutil viaţa! Familia joacă un rol important în această perioadă, de aceea cere-le sfatul ori de câte ori simţi că ceva nu este în regulă sau te apăsa. Fii atentă cum circuli cu maşina, exită un risc crescut de accidente. Din fericire minore! Ai mare noroc la bani! Venus, planetă iubirii, va activă sectorul cuplului! Profită de acest aspect astral şi revigorează relaţia în care te afli. Dacă scopul este să cucereşti șansele tale sunt maxime.

Fecioară – Pune în practică o nouă strategie de business, bazată pe renegocieri sau pe revizuirea schemei de cheltuieli şi plăţi. S-ar putea să descoperi o nouă scară de valori! Empatizeaza cu cei din jur şi lasă intuiția să te ghideze, după data de 17 încolo, când planetă Mercur îşi începe tranzitul în zodia Peştilor. Nu face datorii! Ține cont că în toate există un echilibru, iar din acest motiv este fair-play să-i răsplăteşti pe cei ce ţi-au fost alături atunci când ai avut nevoie. Luna neagră activează domeniul căsătoriei şi al partenerului de viaţă. Implică-te cu pasiune şi dăruire, poate fi un nou început!

Balanţa – Deoarece planetele retrograde sunt dominante trebuie să te porți cu maximă atenție și grijă. Cel mai bine este să nu răspunzi provocărilor şi să gândeşti orice pas de două ori înainte de a-l parcurge! Intră în joc, şi proiectele vor merge strună! Venus se află în zodia Vărsătorului, poziţie din care predispune la cooperare, colegialitate, egalitate şi muncă de echipă! Fă tot ce poți pentru a calma tensiunea acumulată! Este un moment prielnic să faci sport, să mergi la masaj sau să participi la activităţi în care să te exprimi liber! Raze de soare, florile şi primăvară sunt suresele tale de energie! Toate te însufleţesc, iar dorinţă de a dărui şi de a primi iubire este foarte mare.

Scorpion – Ai nevoi profunde și acute iar perioada prin care treci nu-i deloc una bună. Este necesar să te reevaluezi, să te redescoperi şi să îţi înţelegi natura dorinţelor tale! Este nevoie de o schimbare în viaţa ta, iar ea nu poate începe decât din interiorul tău! Îndraznește. Uneori ceea ce pare a fi un pas înapoi este primul pas spre mai bine! Nu te teme de tot ce se va peetrece în jurul tău, vei înţelege rostul a ceea ce se întâmplă în viitorul apropiat! Nu alerga după mai mulţi iepuri, s-ar putea că în final să nu prinzi niciunul, iar acesta este cel mai bun sfat de cate trebuie să ții cont toată luna martie.

Săgetător – Binevoitorul Jupiter, guvernatorul semnului tău, îşi reia mersul pozitiv, la finele luni, dar până atunci ai de tras! Familia joacă un rol important în această luna, în care există posibilitatea să fiţi nevoiţi să luaţi o decizie importantă. Unele conturi trebuie să fie reglate, iar relaţia de suflet poate luă o întorsătură la care nu te-ai aşteptat! Este posibil că partenerul de viaţă să treacă printr-o perioadă mai dificilă sau că unele probleme din trecut să fie reluate. Fii cu băgare de seamă şi nu da curs conflictelor!

Capricorn – Ai nevoie de o strategie financiară, fără a te grăbi să acţionezi! Este mai bine să consolidezi, să revezi şi să planifici pentru moment, iar restul va veni natural. Comunică ceea ce gândeşti, fii receptivă la ceea ce ţi se comunică şi fii pe fază la oportunităţile de a cunoaşte oameni noi. Nu te aglomera cu noi obligaţii. Nu ai timp şi nu vei putea să faci tot ce ţi-ai planificat. Fii organizată!  Dacă în ultimul timp lucrurile în viața de cuplu nu au fost foarte clare sau a trebuit să luaţi unele decizii, după mijlocul lunii apele vor fi mult mai limpezi.

Vărsător – Ai ortunităţi dar le pierzi printre degete. Poţi merge către ceva mai bun sau poţi avansa! Spune da şanselor pe care ţi le oferă destinul și nu mai fi atat de sceptică. Concentrează-te pe obiectivele prioritare. Restul se va rezolva aproape de la sine. Venus, planetă iubirii, tranzitează zodia în care te-ai născut, aspect ce predispune la dragsote, la noi începuturi sau la un mai mare magnetism şi şarm personal!

Peşti –  Poţi fi nehotărâtă, anulând planuri an ultimul moment! Suprapunerea de piese delicate, feminine ţi se potriveşte de minune. Primăvara îți priește. Nu omite faptul că sunt inevitabile unele conflicte şi dipute. Stai în espectativă! Ştii cum să tachinezi un tip pentru a-l face să-şi dorească şi mai mult de la ţine. Martie este o luna extrem de favorabilă ţie, şi este perioadă în care atingi strălucirea maximă. Tot ce ai de făcut este să profiți.

Citeste si:

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Previous:

Previziuni astrale pentru perioada 1- 31 ianuarie 2019

Next:

Rafael, ingerul echinoctiului

You may also like

Post a new comment