Previziuni astrale pentru perioada 1-28 februarie 2019

04 February of 2019

Februarie este luna in carelucrurile s evor aseza. Intrarea intr-o noua etapa se va face simtita pentru toate zodiile. Unii nativi vor simti din plin aceste transformari si transferuri de energie astrale, in timp ce pentru catva evolutia va fi mai lenta. Lucrurile nu sunt perfecte – niciodata nu sunt perfecte, dar se vor aseza pe un drum mai bun decat cel pe care au mers pana acum.

Berbec
Fiți cu ochii pe casă, bunuri sau o rudă foarte apropiată care va avea o problemă de sănătate sau o cumpănă. Asigurați-vă casa, sunați-o pe mama și asigurați-vă un mijloc de transport sigur, comod, verificat tehnic, cu bonitate și recomandări. Cu Soarele în Leu, vara se anunță fierbinte în plan sentimental. Părinții se vor ocupa de copii, iar bunicii vor avea grijă de nepoți, ca de lumina ochilor.

Taur
Venus vă face mult mai romantici și mai atenți cu persoana iubită. Taurii singuri se pot îndrăgosti în această perioadă. Vă ocupați de casă, masă, acareturi, de la construire, până la cosmetizare și reamenajare. Primiți vizita rudelor sau vă luați inima în dinți și rucsacul în spinare și plecați în vizită la mama, tata. Vreți să revedeți locurile copilăriei. Taurii norocoși pleacă în vacanța la care visează de mult.

Gemeni
O lună în care vă puteți înnoi sau în care puteți avea o mare reușită materială, contractuală și/sau imobiliară. Ieșiri în lume, în parcuri, la terasă, în locuri de agrement foarte interesante și pe sufletul dvs. anunță cele patru planete – Jupiter, Mercur, Marte și Lilith – în Casa a III-a, a comunicării și deplasărilor multe, dese. Vă doriți să socializați, nu puteți sta o clipă locului, căci energia Soarelui vă agită și vă scoate în lume.

Rac
O aliniere de planete aparte (Mercur, Marte, Jupiter și Lilith) anunță oportunități în iubire (Lilith), dar nu numai… Un plus de energie și vitalitate, agilitate, spontaneitate, contacte și contracte, posibilități neașteptate de călătorii (Mercur), invitații ori studii (Jupiter), com­petiții cu lauri și proiecte îndrăznețe (Marte). Veți simți că trăiți viața la maximum. Probleme cu justiția, dacă sunt încălcate reguli și norme, la Racii care umblă cu ocaua mică.

Leu
Atenție ce vorbiți și cu cine vă întovărășiți! Atenție ce mâncați (termen de valabilitate) și la expunerile solare! E supraaglomerat sectorul afecțiunilor de sezon și al persoanelor duș­mănoase, invidioase. Să trecem la partea bună previzională. Intrarea Soarelui în domiciliu, adică în Leu, vă dă un plus de energie, de curaj, de noroc. Proiectele curajoase prind con­tur. Leii norocoși fug departe de lumea dezlănțuită, dorm pe săturate, se plimbă, iubesc.

Fecioară
Acum puneți țara la cale împreună cu prietenii și vă pregătiți de vacanță, evenimente de suflet. Cele mai retrase se vor concentra asupra unui hobby. Norocoasele intră într-un cerc de oameni influenți, bine poziționați social. Unele Fecioare se vor îndrăgosti nebunește, dar trebuie să se asigure că nu e o relație interzisă. E bine să vă informați de persoana care vă pune sufletul pe jar! Sfat: nu vă jucați cu focul, căci vă puteți frige rău de tot!

Balanță
O perioadă interesantă: unele Balanțe se vor ocupa de carieră și consolidarea po­zi­ției so­ciale, iar altele de familie și de confortul domestic. Calitatea face diferența și cum nu toate Balanțele sunt egale sub soare, e bine să separăm apele. Intrarea lui Venus (patroana dvs.) în Fecioară e de bun augur – vă protejează de ochii invidioșilor și răuvoitorilor. Doar specialistele zodiei au un alt regim saturnian.

Scorpion
Aveți nevoie de aprecierea superiorilor, a persoanelor dragi și veți avea parte de ele. Alinierea de planete în Rac vă trimite în călătorii de plăcere sau în interes de serviciu. Un lucru e clar: veți îmbina utilul cu plăcutul. Astrele susțin studioșii și pe cei care vor să schim­be locul, țara, localitatea. O perioadă excelentă pentru aflarea unor adevăruri intime, de tip spiritual, ori răspunsuri la întrebări care vă macină. Probleme cu justiția se cer soluționate.

Săgetător
Progresiile solare din Leu, tot zodie de Foc, sunt de bun augur pentru destinul dvs. Se conturează alianțe și parteneriate din care puteți câștiga un bănuț în plus. De pătimit au cei care au cheltuit sau investit nechibzuit, s-au împrumutat, au luat credite, au acumulat datorii ori au intrat în afaceri dubioase, căci ceea ce este benefic pentru cei muncitori și cinstiți este păgubos pentru cei care se cred mai deștepți decât alții.

Capricorn
O perioadă agitată: alinierea de planete din Rac, Casa a VII-a, a căsătoriei și asocierilor, e destul de imprevizibilă. Atenție mare la dvs., dar și la jumătate: sunt aspecte ce anunță trădarea în dragoste. Anumite parteneriate se nasc acum, însă au și interese ascunse de care e bine să fiți conștienți. Parteneriate vechi, șubrede, se prăbușesc, asocieri ne­productive se rup. Altele le vor lua locul negreșit… Căci acolo unde se închide o ușă, se deschide o alta…

Vărsător
Vă ocupați de sănătate și vreți să vă reîncărcați bateriile, să vă îmbunătățiți imaginea, să faceți mici și mari reparații la medicul specialist sau terapeut. Tinerii vor munci peste program, pentru a-și face bani de vacanță. Atenție doar la volumul de muncă și la gradul de risc la care vă puteți expune. E risc de probleme medicale (căldură, deshidratare etc.) sau accidente de muncă din neatenție ori nepurtarea echipamentului de protecție.

Pești
Iubiri dezlănțuite, pasionale, duale vă pot bulversa asemeni unui drog. Atenție, căci puteți scăpa lucrurile de sub control! Fiți cu ochii pe copii, de sunteți părinți, nu-i lăsați ne­su­pra­vegheați ori în anturaje dubioase. Intuiția vă este un ghid bun, creativitatea și ima­ginația cei mai buni aliați profesionali. E luna confesiunilor, revederii cu prieteni dragi, dis­cuțiilor de suflet și inițierilor. Noroc la locul de muncă pentru cei care nu pleacă în vacanță.

Comments

comments

Previous:

Previziuni astrale pentru perioada 1- 31 ianuarie 2019

Next:

Previziuni astrale pentru perioada 1- 31 martie 2019

You may also like

Post a new comment