Jocul astrelor in martie – horoscop pentru femei

01 March of 2016

Energia astrelor îi încărca pe oameni care la rândul lor împrăştie energie. În luna martie povestea continuă şi merge pe noi culmi. Nu uitaţi că suntem la începutul anului Maimuței de Foc, an plin de agitație, neprevăzut, dar și de curaj și îndrazneală, uneori exagerată. Nu uitatți că femeile sunt avantalate de soartă tot anul 2016, iar primăvara este un moment special pentru femei. Femeile renasc mereu la îbceputul primăverii, pentru că au acest dar.

Martie este începutul primăverii, iar anul acesta aduce mari schimbări și mari transformări pentru toți nativii, indiferent de zodie, și asta pentru că martie vine cu două momente astrale unice. Eclipsele! Eclipsele sunt semnele schimbării, iar schimbarea în mai mică sau mai mare măsură ne va afecta pe toți. Vor fi și momente rele, chiar durerose, și momente bune, din păcate ceva mai rare!

Berbec

Odihnă, recuperare şi regenerare a forţelor sunt obligatorii în martie. Fii atentă să nu-ţi rispipesti energia şi să nu o foloseşti într-un mod greşit. Introspectează mai mult, revizuieste-ţi atitudinea, strategia şi planurile, amânând deciziile importante! Nu te grabi! Încearcă noi acţiuni, noi proiecte, dar numai după ce evaluezo bine. Domeniul căsătoriei sau al partenerului de viaţă este supus schimbării. Evită certurile, încercând să înveţi lecţia cooperării şi a diplomaţiei!

Taur

Preocuparea ta trebuie să fie dezvoltare personală! Luna martie îţi aduce informaţii noi, foarte utile pentru ţine şi pentru viitorul tău, dar fii deschisă şi urmăreşte oportunităţile ce ţi se arată! Nu te speria de noile responsabilităţi şi de noile obligaţii pe care o să le ai. Te vei descurca perfect, în ciuda senzaţiei de haos pe care o simţi. Dacă nu eşti încă într-o relaţie, luna marie poate fi momentul în care destinul îţi scoate în cale pe cineva. În caz contrar, relaţia în care te afli, poate trece la un nou nivel!

Gemeni

Bani sunt marea problemă, deoarece luna martie îţi face probleme pe plan financiar! Poţi încasă mai mult, poţi negocia favorabil sau te poţi angaja! Dacă în ultima luna ai fost nevoită să aştepţi, acum unele lucruri se lămuresc, iar tu înţelegi şi ştii mai bine ceea ce ai de făcut. Ignoră sfaturile pe care le primeşti. Este o perioadă bogată în informaţii, iar dacă vei şti să le foloseşti cum trebuie, nu vei avea decât de câştigat!
O veche iubire se poate întoarce în viaţa ta sau unele lucruri din trecut trebuie aduse în prezent şi puse în discuţie alături de partenerul de viaţă!

Rac

Cu ajutorul unor cărţi de referinţă, urmărind o serie de documentare sau participând la cursuri, gradul tău de înţelegere poate fi sporit!
Recuperează timpul pierdut alături de cei dragi şi alătura-te lor ori de câte ori ai ocazia și vei petrece momente speciale alături de familie. Cumpără ceva nou pentru casa ta. Este o investiţie extrem de profitabilă. Saturn îşi începe retrogradarea în sectorul iubirii, ceea ce îndeamnă la reconsiderarea unor decizii luate anterior. Sunaă rău, dar nu-i foarte rău, ba chiar din contră. Fii cu băgare de seamă şi asumă-ţi responsabilitatea pentru ceea ce hotărăşti.

Leu

Fii preocupată de relaţia cu rudele sau cu vecinii, deoarece pot apărea unele disensiuni sau reglări de conturi care te îţi pot complica inutil viaţa! Familia joacă un rol important în această perioadă, de aceea cere-le sfatul ori de câte ori simţi că ceva nu este în regulă sau te apăsa. Fii atentă cum circuli cu maşina, exită un risc crescut de accidente. Din fericire minore! Ai mare noroc la bani! Venus, planetă iubirii, va activă sectorul cuplului! Profită de acest aspect astral şi revigorează relaţia în care te afli. Dacă scopul este să cucereşti șansele tale sunt maxime.

Fecioară

Pune în practică o nouă strategie de business, bazată pe renegocieri sau pe revizuirea schemei de cheltuieli şi plăţi. S-ar putea să descoperi o nouă scară de valori! Empatizeaza cu cei din jur şi lasă intuiția să te ghideze, după data de 17 încolo, când planetă Mercur îşi începe tranzitul în zodia Peştilor. Nu face datorii! Ține cont că în toate există un echilibru, iar din acest motiv este fair-play să-i răsplăteşti pe cei ce ţi-au fost alături atunci când ai avut nevoie. Luna neagră activează domeniul căsătoriei şi al partenerului de viaţă. Implică-te cu pasiune şi dăruire, poate fi un nou început!

Afla restul detaliilor si amenunte pentru femei, pentru restul zodiilor, AICI!

Sursa foto: pixabay.com

Editor: O.I

 

Comments

comments

Previous:

Anul Maimutei va fi greu si complicat, dar femeile vor fi favorizate

Next:

Zodia Fecioarei si tot ceea ce trebuie sa stii despre ea

You may also like

Post a new comment