Horoscopul lunii ianuarie

06 January of 2016

Mari schimbări sunt anunţate în general pentru 2016, iar primele semne se văd din ianuarie. Energia astrelor îi încărca pe oameni care la rândul lor împrăştie energie. Fiecare se mişcă în ritmul său. deși există o tensiune generală, mocnită. Află totul despre tine şi zodia ta din horoscopul lunii ianuarie.

Berbec – Revizuieste-ţi atitudinea, strategia şi planurile, dar nu amâna deciziile importante! Încearcă noi acţiuni, noi proiecte, este o perioadă favorabilă. Domeniul căsătoriei sau al partenerului de viaţă este supus schimbării. Evită certurile, încercând să înveţi lecţia cooperării şi a diplomaţiei!

Taur – Dezvoltarea personală este obiectivul tău. Fii deschisă şi urmăreşte oportunităţile ce ţi se arată! Nu te speria de noile responsabilităţi şi de noile obligaţii pe care le ai, pentru că te vei descurca perfect, în ciuda senzaţiei de haos pe care o simţi. Dacă nu eşti încă într-o relaţie, luna ianuarie poate fi momentul în care destinul îţi scoate în cale pe cineva. În caz contrar, relaţia în care te afli, poate trece la un nou nivel!

Gemeni – Poţi încasă mai mult, poţi negocia favorabil sau te poţi angajă! Este o perioadă bogată în informaţii, iar dacă vei şti să le foloseşti cum trebuie, nu vei avea decât de câştigat. O veche iubire se poate întoarce în viaţă ta sau unele lucruri din trecut trebuie aduse în prezent şi puse în discuţie alături de partenerul de viaţă!

Rac – Cu ajutorul unor cărţi de referinţă, urmărind o serie de documentare sau participând la cursuri, gradul tău de înţelegere poate fi sporit! Cumpără ceva nou pentru casa ta. Este o investiţie extrem de profitabilă. În sectorul iubirii reconsiderarea unor decizii luate anterior poate fi utilă. Fii cu băgare de seamă şi asumă-ţi responsabilitatea pentru ceea ce hotărăşti.

Leu – Relaţia cu rudele sau cu vecinii poate trece prin momente tensionate! Familia joacă un rol important în această perioadă, de aceea cere-le sfatul ori de câte ori simţi că ceva nu este în regulă sau te apăsa. Fii atentă cum circuli cu maşina, exită un risc crescut de accidente. Venus, planetă iubirii, va activă sectorul cuplului așa că profită de acest aspect astral şi revigorează relaţia în care te afli.

Fecioară – Empatizeaza cu cei din jur şi lasă intuittia să te ghideze, după data de 17 încolo, când planetă Mercur îşi începe tranzitul în zodia Peştilor. În toate există un echilibru, iar din acest motiv este fair-play să-i răsplăteşti pe cei ce ţi-au fost alături atunci când ai avut nevoie! Luna activează domeniul căsătoriei şi al partenerului de viaţă. Implică-te cu pasiune şi dăruire, poate fi un nou început!

Balanţa – Deoarece retrogradarea planetei Marte are loc în zodia ta, este mai bine să nu răspunzi provocărilor şi să gândeşti orice pas înainte de a-l parcurge! Intră an joc, şi proiectele vor merge strună! Venus se află în zodia Vărsătorului, poziţie din care predispune la cooperare, colegialitate, egalitate şi muncă de echipă! Este un moment prielnic în care să faci sport, să mergi la masaj sau să participi la activităţi în care să te exprimi liber.

Scorpion – Este necesar să te reevaluezi, să te redescoperi şi să îţi înţelegi natură dorinţelor. Este nevoie de o schimbare în viaţă ta, iar ea nu poate începe decât din interiorul tău! Rămâi observator la situaţiile din jurul tău, lăsându-le să se desfăşoare. Vei înţelege rostul a ceea ce se întâmplă în viitorul apropiat. Nu alerga după mai mulţi iepuri, s-ar putea că în final să nu prinzi niciunul!

Săgetător – Binevoitorul Jupiter, guvernatorul semnului tău, îşi reia mersul direct din data de 10, aspect ce aduce lămuriri, şanse favorabile şi deschidere de drum în sferă finanţelor! Unele conturi trebuie să fie reglate, iar relaţia ta de cuplu poate luă o întorsătură la care nu te-ai aşteptat. Este posibil că partenerul de viaţă să treacă printr-o perioadă mai dificilă sau că unele probleme din trecut să fie reluate! Fii cu băgare de seamă şi nu da curs conflictelor.

Capricorn – Construirea unei strategii financiare este obligatorie. Este mai bine să consolidezi, să revezi şi să planifici pentru moment, iar restul va veni natural. Comunică ceea ce gândeşti, fii receptivă la ceea ce ţi se comunică şi fii pe fază la oportunităţile de a cunoaşte oameni noi. Nu te aglomera cu noi obligaţii. Nu ai timp şi nu vei putea să faci tot ce ţi-ai planificat.

Vărsător – Concentrează-te pe obiectivele prioritare. Restul se va rezolva aproape de la sine! Venus, planetă iubirii, tranzitează zodia în care te-ai născut, aspect ce predispune la dragsote, la noi începuturi sau la un mai mare magnetism şi şarm personal!

Peşti – Poţi fi nehotărâtă, anulând planuri an ultimul moment! Ştii cum să tachinezi un tip pentru a-l face să-şi dorească şi mai mult de la tine. Ianuarie  este o luna extrem de favorabilă ţie, şi este perioadă în care atingi strălucirea maximă. Profită!

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Previous:

Tot ceea ce trebuie sa stii despre zodia Varsatorului

Next:

Horoscopul lunii februarie

You may also like

Post a new comment