Cum ne vom descurca in anul Maimutei de Foc

05 February of 2016

La mulți ani! Pe 8 februarie pășim în noul An Chinezesc, al Maimuței de Foc! Este un an dinamic și favorabil întreprinderilor de tot felul, un an în care  depindem de bunăvoința celor din jur și este bine să fim corecți și prietenoși cu ei.

Iată rezultatul întâlnirii fiecărei zodii chinezești cu acest an al Maimuței.

Când Șobolanul întâlnește Maimuța: binecuvântare!
Maimuța aduce Șobolanului bogăție, înțelepciune și sănătate; îl dinamizează și-i arată că trebuie să aibă mai multă încredere în sine pentru a avea succes – inclusiv în amor.

Când Boul întâlnește Maimuța: performanță!
Boul este stabil, responsabil, talentat și muncitor și poate face față fără să-și piardă cumpătul temperamentului alert și răutăcios al maimuței. El poate beneficia de impulsul dat de Maimuță, care-l va scoate din inactivitate și-i va face o imagine bună printre oameni, împingându-i cariera pe un nou și bun făgaș.

Când Tigrul întâlnește Maimuța: e nevoie de înțelepciune!
Tigrul este o zodie aprigă și ar fi bine să stea calm la provocările și obrăzniciile Maimuței. Cei născuți în anul Tigrului ar trebui să evite confruntările și violența. Organizarea, înțelepciunea, educația trebuie să primeze – în felul acesta adversitățile vor putea fi învinse.

Când Iepurele întâlnește Maimuța, popularitatea lui crește!
Este o perioadă foarte favorabilă pentru cei născuți în Anul Iepurelui, în special în afaceri și viața amoroasă.

Când Dragonul întâlnește Maimuța, se va bucura de mare respect în lume!
Maimuței îi place să-l susțină pe Dragon – cei născuți în Anul Dragonului vor întâlni anul acesta cele mai bune ocazii pentru a se afirma, pentru a dobândi poziție și respect, pentru a câștiga statusul și banii pe care-i merită.

Când Șarpele întâlnește Maimuța se va bucura de ajutor și grijă!
O perioadă favorabilă pentru nativii anilor Șarpelui, deoarece Maimuța îl respectă pe Șarpe și-i împlinește dorințele și nevoile. În primul rând îi va aduce bani…

Când Calul întâlnește Maimuța, va ajuge la mult-doritele realizări!
Nativii anului Calului au nevoie de inteligența, înțelepciunea și profesionalismul lor pentru a convinge năbădăioasa Maimuță să lucreze în favoarea lor – când vor reuși, rezultatele vor fi spectaculoase!

Când Oaia întâlnește Maimuța, începe acțiunea!
Oaia este educată, muncitoare, dar slabă și fără direcție. Maimuța o va conduce pe cele mai favorabile căi.

Când Maimuța întâlnește Maimuța: conflict!
Nativii anului Maimuței vor întâmpina tot felul de provocări și cel mai bine este să nu le dea curs, să-și vadă de treabă cu maximâ înțelepciune, deoarece conflictele abia așteaptă să se dezvolte și s-ar putea să apară pierderi.

Când Cocoșul întâlnește Maimuța, atenție sporită!
Nativii anilor Cocoșului nu se vor simți în apele lor în acest an dominat de Maimuță. Un singur lucru este de făcut: să deschidă ochii și să iuțească pasul pentru a face față provocărilor!

Când Câinele întâlnește Maimuța: cooperare frumoasă!
Nativii anilor Câinelui se vor bucura de prieteni, vor face ceea ce le place mai mult, adică vor proteja și vor fi mentorii celor apropiați; se vor bucura de oportunități în carieră.

Când Porcul întâlnește Maimuța, se stârnește furtuna!
Porcul este încăpățânat și puternic, nu-i plac schimbările pe care le aduce-n joacă Maimuța! Pentru a nu se ajunge la furtuni, nativii anului Porcului ar trebui să-și găsească sfătuitori – cel mai bun este un nativ Bivol. Cu ajutor, Porcul va ști să primească provocările Maimuței și să facă din ele ocazii pentru reușită.

Citeste si:

 

Articol exclusiv online
Text: Roxana Melnicu
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Previous:

Horoscopul lunii ianuarie

Next:

Tot ceea ce trebuie sa stii despre zodia Pestilor

You may also like

Post a new comment