Aspecte astrale în perioada taurului (21.04 – 20.05)

05 April of 2013

Credit foto: © Bruniewska/Fotolia

Credit foto: © Bruniewska/Fotolia

Eclipsa de Lună de pe 25 aprilie va avea loc în Scorpion, ea poate fi legată de o atmosferă criminogenă, de activare a elementelor negative în societate, inclusiv a celor legate de energiile sexuale. Evitaţi aglomeraţiile, în special în metrou. În noaptea dinaintea eclipsei nu umblaţi târziu pe stradă, stați mai mult pe acasă, renunțați la distracţii. Nu se recomandă în această perioadă operaţiunile financiare importante, investiţiile de capital, luarea de credite. Desigur, în aceste zile există riscul de a atrage energiile întunecate, de aceea evitaţi ritualurile magice, ghicitul şi lucrul cu energiile, în special înaintea eclipsei.
Eclipsa de Soare de pe 10 mai va avea loc în semnul Taurului, care este legat de bunurile materiale, şi în conjuncţie cu Nodul Descendent, ceea ce înseamnă că ea poate influenţa negativ situaţia financiară mondială. Nu se recomandă ca în aceste zile să începeţi ceva nou legat de bani şi afaceri. În aceste zile şi ritualurile pentru atragerea bogăţiei vor fi nereuşite. În schimb, este foarte recomandabil să vă restituiţi datoriile şi să scăpaţi de vechituri – în felul acesta vă purificaţi spaţiul şi vă consolidaţi bunăstarea.
Până pe 10 mai Venus se va afla în Taur, locuinţa sa, ceea ce vă permite să vă exprimaţi sentimentele tandre, fără să vă temeţi de situaţii dificile. Când Venus este în Taur trebuie să vă preocupaţi de felul cum arătaţi, de confortul în locuinţă, să vă odihniţi mai mult, hrana trebuie să fie gustoasă şi frumos servită. Pe 10 mai planeta iubirii intră în Gemeni, deschizând drumul flirtului uşor şi comunicării intense cu iubitul pe diferite teme. Pe 16 mai Venus se află în gradul imperial: profitaţi de acest moment pentru întâlniri. Pe 19 mai planeta va trece prin gradul distrugător: în această zi se cere precauție, nu faceţi greşeli.
Marte se va afla toată luna în Taur, în conjuncţie cu Soarele, o situaţie bună pentru cei creativi, pentru oamenii de afaceri şi pentru cei cărora le place şi ştiu să muncească. Însă Marte în acest semn poate declanşa mânii puternice, agresivitate. Pentru ca acest lucru să nu se întâmple, străduiţi-vă să vă exprimaţi la timp nemulţumirile, înainte ca acestea să depăşească limitele.
Jupiter este în Gemeni, iar din 15 mai şi Mercur se va afla tot acolo, ceea ce va crea condiţii bune pentru studiu, călătorii, contacte. Trebuie spus că Luna Neagră, care se află de asemenea în acest semn, poate aduce conflicte, intrigi, bârfe, aşa că precauţia este totuși necesară.
Configuraţia favorabilă dintre Neptun, Pluton şi Saturn îi va ajuta pe cei atrași de activităţi ezoterice, de asemenea, pe oamenii de afaceri, pe politicieni, top-manageri, specialişti în finanţe.

Comments

comments

 

Next:

Aspecte astrale în perioada Racului (22.06 – 22.07)

You may also like

Post a new comment