Aspecte astrale în perioada SĂGETĂTORULUI (23.11 – 21.12)

08 January of 2014

© bruniewska/Fotolia

© bruniewska/Fotolia

În luna Săgetătorului se recomandă să deschideţi noi orizonturi, aşa că faceți călătorii! E bine să plecați la drum în special după 5 decembrie, când Mercur trece în Săgetător, dar şi primele zile ale lui decembrie sunt favorabile, pentru că Mercur este în conjuncţie cu Luna Albă, care asigură protecţie specială pe drum.
Întreaga lună Venus se află în Capricorn, ceea ce ne obligă la o atitudine serioasă faţă de partener, să ne respectăm sarcinile, să ne străduim să avem relaţii stabile şi de durată. În sentimente sunt apreciate reţinerea, regulile stricte de comportament, constanţa. Pe 26 şi 27 noiembrie Venus se află în gradul distrugător – nu sunt zile potrivite pentru întâlniri ori paşi importanți în relaţie. Treburile de familie sunt acum complicate, pentru că în semnul Racului se află Luna Neagră, care poate complica relaţiile cu cei dragi. În prima decadă a lunii, Venus va fi în opoziţie cu ea, ceea ce poate agrava neînţelegerile, poate duce la conflicte nedorite. Vă ajută să evitaţi problemele înţelepciunea şi priceperea de a găsi un limbaj comun.
Până pe 8 decembrie Marte se află în Fecioară şi îi ajută pe toţi cei care sunt dispuşi să muncească. Va fi încununată de succes orice ctivitate cu caracter practic, în special pe 27 noiembrie, când Mar­te se va afla în gradul său imperial. Norocul vă însoţeşte şi în acțiunile legate de însănătoşire, dar ţineţi minte că este foarte important să daţi dvs. dovadă de dinamism. De pe 8 decembrie Marte trece în Balanţă, unde se află în exil şi poate crea situaţii conflictuale în relaţiile personale şi în negocierile de afaceri. Riscul este deosebit de crescut pe 8-9 decembrie, când Marte se află în gradul distrugător, aşa că evitaţi ciocnirile cu partenerii. Între 10 și 17 decembrie situaţia din viaţa personală e mai bună, căci între Marte şi Venus e o relaţie armonioasă, toate problemele vor putea fi rezolvate pe cale paşnică.
Practic toată luna va fi favorabilă pentru dezvoltarea carierei, pentru că Pluton în Capricorn formează aspecte pozitive cu alte planete. Şi cu toate că în aspectele financiare momentan se observă o scădere, puteţi planifica proiecte de durată, care mai târziu vă aduc profituri semnificative.
Pe parcursul întregii luni, Pluton se va afla în grad imperial, ceea ce e foarte bine pentru coordonatorii superiori, marii oameni de afaceri, politicieni – influenţa lor creşte, iar toate aspectele legate de organele de stat se vor rezolva uşor şi rapid.
Jupiter în Rac se află în continuare în conjuncţie cu Lilith, ceea ce afectează de asemenea situaţia în familie, va fi deosebit de dificil de găsit un limbaj comun în special cu generaţia vârstnică. Perioada nu e potrivită nici pentru acțiuni decisive legate de bunurile imobiliare – cumpărări, vânzări, renovări.
Din 15 decembrie se deschide o lungă perioadă favorabilă pentru dezvoltare şi creştere spirituală, lărgirea viziunii asupra lumii și călătorii. Ar fi bine să căpătaţi experienţă în străinătate, să vă continuaţi studiile, să vă susţineţi examenul de licență.

Comments

comments

Previous:

Aspecte astrale în perioada Scorpionului (24.10 – 22.11)

Next:

Previziuni pentru perioada Scorpionului, 24.10 – 22.11

You may also like

Post a new comment