Haine neșifonate

05 July of 2016

Haine neșifonate – Fă-ți bagajele 
ca un profesionist

Am luat crema de protecție solară? Și oare cum să împachetez rochia, astfel încât să nu se șifoneze? Împachetarea bagajelor te face să-ți piară cheful de vacanță. Dar nu trebuie să se întâmple tot timpul astfel. Iată metoda perfectă de împachetat:

Întâi fă o alegere …
Pune pe pat tot ceea ce vrei să iei cu tine. Poți face și o listă de lucruri. După aceea concentrează-te: gândește-te cu grijă dacă ai nevoie de toate acele lucruri și mai fă o triere. La hoteluri există de obicei uscător de păr și halat de baie, așa că nu trebuie să le iei de acasă.

Cele grele dedesubt …
Ce înseamnă dedesubt? Gândește-te pe ce parte va sta valiza ta (de exemplu, în portbagaj). Exact acolo pune lucrurile grele, cum sunt cărțile. Separă, cu ajutorul unor șosete, pantofii.

Strat cu strat …
Vine rândul hainelor. Următorul model de stratificare este foarte eficient: pantalonii se pun cu talia într-o parte, iar cracul atârnă în cealaltă parte. Următoarea pereche se pune cu talia în partea unde atârnă cracul primilor pantaloni și așa mai departe. Și fustele lungi se pliază. Cracii pantalonilor se îndoaie în bagaj abia la sfârșit. Practic, pantalonii împachetează restul hainelor.

Un prosop, la final …
Ce mai lipsește din bagaj? Jachetele și rochiile, evident! Ele se pun deasupra. Spațiile dintre haine se umplu cu lucruri mici. Dacă există obiecte care pot păta hainele, trebuie puse în pungi de plastic. După ce ai împachetat totul, pune deasupra, la final, un prosop. În felul acesta curelele valizei nu vor lăsa urme pe haine. Felicitări! Acum ai un bagaj perfect împachetat! Și nu uita să-ți iei ochelarii de soare, aparatul foto și un rebus pentru ca drumul să pară mai scurt.

Citeste si:

 

 

Comments

comments

Previous:

Mănăstirea Tismana și Cheile Sohodolului

Next:

Amsterdam, polul distractiei europene

You may also like

Post a new comment