Haideți să ne împrietenim!

21 November of 2014

Te așteptăm să ne spui sugestiile, laudele, criticile și, în general, tot ce vrei să-i mărturisești revistei Ioana. Ea te va asculta și va ține cont de dorințele tale! Unii au făcut-o deja, iată-i pe cei mai curajoși dintre ei:

© gpointstudio - Fotolia.com

© gpointstudio – Fotolia.com

“Sper că relansării revistei Ioana să-i urmeze şi Ioana Horoscop, sau cel puţin să regăsesc acele minunate articole despre parapsihologie aplicată (dicționarul viselor, numerologie etc.). Oricare ar fi decizia luată, sper să nu renun­ţaţi la seria de poveşti de dragoste. De fapt, ar fi drăguţ să le republicaţi, pentru că nu am toate poveştile de la început (deh, nu am găsit mereu revista la chioşc).” Constantin Andrei Moraru, via e-mail

„Chiar dacă sunt bărbat, citesc cu o deosebită plăcere revista Ioana. Nu de alta, dar cu câteva reţete din seria publicată de voi am cucerit o femeie magnifică: pe soţia mea, Lavinia. Sper să faceţi ca alte publicaţii care oferă insert. Insert romantic… Nu mă deranjează dacă revista costă mai mult datorită insertului.” Adi Munteanu, via e-mail

“Căutam o revistă pentru trupul şi sufletul unei femei, s-o ajute să fie la modă, la curent cu noutăţile mondene, o gospodină, dar şi cu idei universale care pot fi împărtăşite cu ceilalţi! Ioana a fost pe măsura mea și sper ca așa să rămână!” Cristiana Păun, via e-mail

De pe Facebook:
Diana Ciurlic a zis: “Un capitol pentru mămici…? Pe lângă sugestiile culinare, de casă şi grădină, ceva de genul lucrului manual mi-aș mai dori. În rest, cred că e completă!”

Roxana Dumitrașcuță a zis: “Ioana e faină aşa, dar, dacă mi-aş dori ceva, ar fi sfaturi de îngrijire şi frumuseţe speciale pentru mămici care au puţin timp pentru ele…”

Catrinel Chiriţă a zis: “O pagină dedicată promoţiilor de tot felul. Pentru a nu le rata. Adunate din cataloagele hipermarketurilor și de pe net. Și de sezon, eventual.”

Liliana Apostol Dan a zis: “Este structurată foarte bine şi acum, dar poate din când în când, ar fi bine să conțină sfaturi pentru părinţi, mai ales pentru cei tineri, în legătură cu diferenţele şi divergențele între generaţii.”

Mihaela Ghebu a zis: “Aş vrea să conţină mai multe articole despre sănătate şi psihologie!”

Diana Ciurlic a zis: “Transformări… despre asta aș vrea să citesc. Cum dintr-o cămaşă poţi face o rochiţă pentru o fetiţă, o faţă de pernă… ceva gen do it yourself! Cumpăr revista din 1997, nu am un număr pierdut! Voi face la un moment dat o poză cu colecţia mea! Aştept cu nerăbdare să mai descopăr un aranjament nou, o reţetă nouă, uşoară, nu doar ilustrată minunat, un loc din România pe care aş putea să-l vizitez.”

 

carte laura cosoiSpune-ți și tu părerea despre revista noastră, trimite-ne poze cu tine, cu copiii, prietenii, familia sau pisica, ori povestește-ne ceva haios și mesajul tău poate fi câștigătorul rubricii “Scrisoarea lunii”, premiat cu o carte.

Comments

comments

Previous:

Vegetarianismul, un stil de viata

Next:

Toni Grecu, uzina de râs

You may also like

Post a new comment