Greșeli feminine pe care ar fi bine să le eviți

07 October of 2020

O să te surprindă lista cu aceste greșeli feminine, și în multe dintre ele te vei recunoaște, tu pe tine. Nu sunt greșeli capitale, dar îți pot strica viața, pot să te facă să te simți inconfortabil cu tine sau alături de partenerul tău. Nu le comitem pe toate, fiecare are … greșelile ei. Ideal este să le conștientizezi și să le eviți.

1. Este greșit să crezi că nu vei mai putea trăi fără iubitul tău. Poți! În general, după două luni de la despărțire, îl vei vedea într-o altă lumină și te vei simți foarte bine, tu cu tine. În trei luni, sunt maxime șanse, ai să fi gata pentru o nouă experiență.

2. Evită să-ți zdruncini încrederea în el. Nu umblă în căsuța lui de mail, nici nu caută să vezi ce sms-uri a primit. Un mesaj de genul „a fost bestial”, nu se referă neapărat la o partida de sex. Poate fi vorba despre meciul de fotbal. Vei deveni din ce în ce mai suspicioasă. Este posibil să-ți faci griji inutile, dar atitudinea bănuitoare te va face nesuferită.

3. Iubitul tău nu este cea mai bună prietenă a ta! Partenerul tău nu este interesat de tot ceea ce faci, gândești și spui. Fii selectivă cu ceea ce îi povestești.

4. Dacă îl iubeșți, spue-i ce nu-ți place la el. Bărbații nu înțeleg subtilitățile de limbaj ale femeilor. Dar nici nu se supără dacă li se spune că un anumit lucru pe care îl fac te deranjează.

5. O relație de cuplu, indiferent de cât timp există, presupune compromisiuri, sacrificii, neplăceri. Nu există relații perfecte. Să crezi că totul poate merge perfect este o mare, foarte mare greșeală.

6.  Nu te păcăli singură. Dacă simți că există probleme în relația de cuplu, cea mai gravă greșeală este să pretinzi că ți se pare. Trecerea timpului nu o va rezolva, ci o va acutiza. O problemă nerezolvată va deveni critică și poate duce la o ruptură definitivă.

7.  Este o mare greșeală să fi dependentă de partenerul tău. Femeile au tendința de a deveni dependențe, dar riscurile sunt mari. Vei fi considerată o femeie crampon, ceea ce este foarte neplăcut pentru un bărbat. Păstrează mereu un spațiu – psihologic vorbind – care să fie doar al tău.

8. O relație care a murit, nu mai poate fi reaprinsă. Este greșit să-ți imaginezi că poți întoarce mortul de la groapă. Cea mai bună soluție este să pui punct.

9. Nu-ți lasă partenerul să vadă chinurile prin care treci că să devii ceea ce în final vede el. Adică femeia epilata, manichiurată și îngrijită. Bărbații sunt oripilați de torturile benevole la care se supun femeile și detestă să vadă procedurile de „înfrumusețare”, de la fâșiile de ceară, până la măștile verzi, roșii sau albastre pentru ten. Nu te expune cu moațe în cap și nici cu tampoane de vată între degetele de la picioare.

10.Nu-l bate la cap. Sunt anumite lucruri pe care bărbații nu le pot face. De exemplu, nu te supără dacă a face curățenie, pentru ei, înseamnă a da cu aspiratorul doar pe covor, fără să curețe și spațiile libere ale parchetului. Nu trebuie acuzat de rea voință, pur și simplu nu înțelege astfel de detalii. Așa că renunta să-l bați la cap și mulțumește-te cu ceea ce înțelege să facă!

11.  Nu-l suna din jumătate, în jumătate de oră. Mare greșeală! Este enervant, obositor și nici pe departe nu este o dovadă d edragoste.

12. Nu-l compara cu fostul tău iubit. Nu-i povești despre fostele tale relații. Nu-i spune „ești al zecelea prieten al meu….” O eroare că această poate pune pe butuci cea mai bună relație. Rolul ingenuei este cel mai bun și, fie vorba între noi, femeile știu să-l joace perfect!

13. Nu te afișa la ușa lui înainte să-l anunți că faci asta! Diferența dintre fericire și nefericire poate însemna un simplu telefon, înainte!

13. Nu fii prea îndrăzneață, la început! O doză de timiditate, puțină reticență, un pic de candoare, la începutul unei relații, au efect, chiar dacă sunt de modă veche. Bărbații, chiar și cei care se declara foarte deschiși, foarte moderni, au mentalități învechite despre femei, și mai ales față de cele care le sunt iubite sau prietene!

14. Ascultă ce-ți spune instictul. Uneori simți că trebuie să faci un anume pas, dar bunele maniere sau educația, sau constrângerile sociale te opresc. Ascultă-ți îninate de orice instinctul, chiar dacă ce spune el este diferit de ceea ce s-ar cuveni să faci.

15 Nu fi geloasă! Gelozia este o mare, mare prostie. Psihologi definesc gelozia ca fiind cea mai acută demonstrație de lipsă de încredere în propria ta persoană. Gelozia este o dovadă de neputință și de slăbiciune.

Citeste si: 9 greșeli pe care să le eviți când mergi la shopping

Text: Otilia Ignat/Sursa foto: unsplash


Comments

comments

ce sa faci dimineata, de facut dimineata, inviorare, joaca cu un catel, femeie frumoasa si catelul ei

Previous:

Ce să faci dimineața pentru a avea zi excelentă

femeie blonda, femeie trista, fetita, femeie tanara, ganduri negre

Next:

Gânduri negre. Cum scapi de ele și cum te reorientezi către laturile pozitive

You may also like

Post a new comment