Greșeli care te fac să pari mai în vârstă

14 January of 2019

Greșeli care te fac să pari mai în vârstă – Atunci când îți alegi o coafură sau când vrei să alegi un styling nou, este bine să ții cont de faptul că anumite aspecte pot adăuga într-o clipă câțiva ani în plus la vârsta biologică. 
Tocmai de aceea este bine să le eviți!

1. Părul tuns foarte scurt

Această frizură arată grozav, dar nu este bine 
să exagerezi. Foarte multe dintre noi consideră că, după o anumită vârstă, nu mai este potrivit să-și lase părul lung și apelează la o tunsoare foarte scurtă. Un bob scurt avantajează majoritatea tipologiilor.

2. Părul prea lung

O tunsoare care nu te avantajează îți adaugă și ea câțiva ani în plus, mai ales dacă părul este foarte lung. Mai mult, un fir degradat, neîngrijit îți conferă un aspect bătrânicios. Este bine ca o dată la șase săptămâni să tunzi vârfurile. Consultă-te cu stilistul pentru a alege o tunsoare, chiar și atunci când vrei să-ți păstrezi părul lung.

3. O nuanță foarte închisă

Negrul înăsprește trăsăturile. Pentru că și tenul își poate schimba culoarea odată cu trecerea anilor, este recomandat să optezi pentru o nuanță mai deschisă pentru păr. Renunță la negru și alege în locul lui un maro cald cu reflexii luminoase.

 4. Aspectul degradat al firului de păr

Ești adepta instrumentelor de styling? Nicio 
problemă! Însă trebuie să ții cont de faptul că ai nevoie de produse de îngrijire potrivite, care să te ajute să menții sănătatea firului. Măștile și 
tratamentele alese în funcție de tipul tău de păr pot face adevărate minuni.

5. Coafurile stricte

Cozile foarte strânse sau buclele elaborate adaugă ani. Dacă nu vrei să renunți la acest tip de coafuri, este bine să-ți prinzi părul într-o coadă lejeră și care să nu pornească din creștet.

6. Blondul foarte deschis

Chiar dacă foarte multe persoane asociază blondul cu tinerețea, este bine de știut că o nuanță greșit aleasă poate face ca tenul să pară mai palid, 
evidențiind astfel ridurile.

Citeste si:

Articol exclusiv online
Text: echipa Ioana
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Previous:

6 trucuri pentru care ai nevoie 
de un bețișor de urechi

Next:

Îngrijește tenul în funcție de… dosha

You may also like

  1. Buna ziua! Am cumparat ieri revista Ioana si am fost placut surprinsa de forma,continut..foaete dragut! Subiecte interesante-cel despre hipnoza mi s a parut interesantAh..am uitat sa ma prezint-sunt Anca

Post a new comment