Global Records colaborează cu TVR în alegerea reprezentantului României la Eurovision 2020

06 February of 2020

Global Records intră în cea mai mare competiție de muzică din lume, Eurovision, și pune la dispoziția TVR toată expertiza și resursele de care dispune!

Global Records a acceptat anul acesta propunerea TVR de a colabora, fără niciun fel de compensație financiară, pentru participarea României la cea mai importantă competiție de muzică din lume, Eurovision, și pune la dispoziție toate resursele sale de creație, de la artiși, producători, compozitori, songwriters, până la studiouri și tot ce înseamnă echipamente tehnice și echipă de specialiști în domeniu. Astfel, Global Records asigură tot necesarul creativ, însă alegerea finală a artistului care va reprezenta anul acesta România la Eurovision, dar și a piesei, va fi a comisiilor de specialitate și a publicului.

 

„Eurovision este cea mai mare competiție din lume dedicată muzicii. Global Records a acceptat propunerea TVR de a colabora pentru alegerea reprezentantului României la Rotterdam și se implică, fără niciun fel de remunerație, în tot procesul dedicat selecției naționale”, a declarat Lucian Ștefan, CEO Global Records.  „Este o onoare și totodată o provocare pentru Global Records să ajute în alegerea reprezentantului României pentru Eurovision 2020. În acest moment, ne gândim doar la cum și ce putem face să reprezentăm România la Rotterdam cu cel mai bun artist, cea mai bună piesă și cel mai bun show. Pentru ca acest lucru să se întâmple, am pus și punem la dispoziția TVR toate resursele noastre și expertiza din industria muzicală. Totul pentru a ne reprezenta cât mai bine țara la nivel internațional. Suntem nerăbdători să începem treaba și să mergem la Eurovision cu forțe proaspete.”

În urma colaborării dintre Global Records și TVR, Televiziunea Română va oferi publicului și juriului național posibilitatea de a alege pentru competiția internațională Eurovision 2020 un act artistic complex. Cu siguranță, talentul, valenţele artistice, prezenţa scenică şi potenţialul artistului desemnat pentru a reprezenta România vor fi dublate de atribute precum personalitatea, profilul uman şi artistic original.

„Nivelul la care se desfășoară concursul Eurovision în ultimii ani, complexitatea show-urilor din etapa internațională, precum și imperativul atingerii excelenței de către piesa și artistul care reprezintă România au condus, în mod firesc, la această nouă viziune și la colaborarea cu un partener consacrat în domeniu, așa cum este Global Records”, a declarat  Liana Stanciu, seful delegatiei la ESC2020.

TVR a decis colaborarea cu Global Records ţinând cont de rezultatele importante pe care casa de discuri le-a înregistrat în ultimii ani în ceea ce priveşte prezenţa pieselor şi artiştilor săi în topurile radio şi tv, al accesărilor pe YouTube, al numărului de ţări în care sunt ascultate piesele produse și lansate de Global și al numărului de abonaţi pe conturile de social media din întreaga sa rețea online. Totodată, Global Records deţine un portofoliu considerabil de artişti, producători şi compozitori din România, ale căror piese devin rapid hituri atât la nivel naţional, cât şi internaţional.

Comments

comments

Previous:

Imperiul Leilor își deschide porțile miercuri, 12 februarie, la PRO TV!

A Chase for Glory

Next:

A Chase for Glory, prima carte scrisă în engleză de Miruna Cornescu

You may also like

Post a new comment