Geanta este accesoriul care te definește

13 August of 2019

Femeie fiind, ai probabil o mulțime de accesorii în garderoba ta. Ai câte un accesoriu pentru fiecare ținută, pentru a o pune în valoare, dar și pentru diferite activități sau evenimente. Din toate accesoriile însă gențile reprezintă cu siguranță accesoriile tale preferate.

Oricât de multe genti dama ai avea, ești mereu pregătită pentru a adăuga noi modele în garderoba ta. Iar asta pentru că pur și simplu le adori, iar atât rolul său estetic cât și cel practic fac din geanta pe care o porți un accesoriu care te definește.

Drept urmare, nu te poți afișa chiar cu orice geantă. Alegerea genților ar trebui făcută cu mult calm, răbdare și o bună documentare în prealabil. Nu trebuie să cumperi orice geantă doar pentru că este la reducere sau la modă, oricât de tentată ai fi să faci asta.

Cum să alegi geanta perfectă pentru tine

Cu toate acestea, nu este deloc greu să îți cumperi o geantă care să ți se potrivească de minune. Aceasta trebuie să respecte anumite cerințe pe care ți le prezentăm și ție în rândurile următoare:

Culoarea genții

Este primul detaliu pe care trebuie să îl ai în vedere. Cu siguranță ai una sau mai multe culori preferate pe care le porți adesea. Alb și negru sunt exemple de nuanțe foarte populare, însă la fel de multă apreciere se bucură și ținutele pline de culoare. Culoarea genții ar trebui să meargă cât mai bine cu ținutele pe care le porți de obicei.

Forma genții

Forma genții reprezintă un alt detaliu care ar trebui să te intereseze. O geantă poate fi dreptunghiulară, în timp ce altele se pliază în funcție de lucrurile pe care le ai în interior. Numărul de modele de genți dpsonibile în comerț este foarte mare, așa că alegerea o vei face în funcție de propriile gusturi.

Numărul de compartimente și buzunare

Dacă îți place să fii cât mai bine organizată și să ai acces facil la toate lucrurile pe care le porți în geantă, atunci cu siguranță ai nevoie de un model cu multe compartimente și buzunare. Avantajul acestui tip de genți este faptul că îți permite să găsești rapid orice obiect din geantă.

Sunt și modele cu doar unul sau două comparimente mari și generoase, a căror avantajul este faptul că poți depozita și lucruri mai voluminoase, așa cum este un laptop, de exemplu.

Sistemul de închidere

Probabil că îți dorești ca lucrurile tale din geantă să fie în siguranță, nu? Ei bine, sistemele de închidere ar trebui să fie cât mai eficiente și mai rezistente totodată.

Majoritatea genților au închidere cu fermoar, însă există și modele cu arici, nasturi sau cu șnur. Fermoarul inspiră însă cea mai multă siguranță și încredere. Buzunarele și compartimentele ar trebui să aibă, la rândul lor, un sistem de închidere cât mai bun, pentru a evita ca lucrurile să se împrăștie atât de tare încât să fie greu de găsit apoi.

Materialul genții

Iar un ultim detaliu pe care trebuie să îl ai în vedere numaidecât este materialul genții. De preferat ar fi cu siguranță pielea naturală, însă pielea ecologică se poate dovedi o alternativă foarte bună, mai ales dacă luăm în considerare și prețul său mult mai accesibil.

Mai poți opta și pentru o geantă din material sintetic sau chiar din plastic sau lemn.

Este important însă să alegi o geantă dintr-un material cu aspect plăcut și care totodată să promită rezistență, astfel încât să te poți bucura de ea cât mai mult timp.

Pe PortofelulTau.ro vei gasi o gama diversificata de modele de genți damă la modă, de calitate superioară și la prețuri foarte accesibile!

 

 

Sursă: agenția SeoPower

Sursă foto: freepik

Comments

comments

tinuta all black

Previous:

Ținutele all black: cum spargi monotonia unui outfit negru din cap până în picioare

Next:

O nouă colecție feminin-contemporană de la IPEKYOL: toamnă-iarnă 2019-2020

You may also like

Post a new comment