Găsește hairstylistul potrivit pentru tine cu aplicația Stailer!

15 March of 2022

Suferim de cele mai multe ori de lipsă de răbdare. Și asta pentru că timpul este o resursă prețioasă pentru noi și ne dorim să îl putem organiza cât mai bine. Nu mai avem răbdare de a sta la cozile interminabile din magazine sau pentru a plăti niște facturi, de a sta la ghișee pentru a rezolva anumite probleme sau de a ne stăpâni nervii în traficul aglomerat.

Desigur, încă nu avem mașini zburătoare însă la cât de avansată este tehnologia în ziua de astăzi, nu ne-ar mira ca în viitorul apropiat să mergem la muncă cu una. Ne dorim să facem lucrurile pe repede înainte pentru pentru a ne mai rămâne și timp pentru noi.

Așa că, facem shopping online, plătim facturile online, ne programăm la anumite instituții publice sau chiar la saloanele de hair and beauty. Astfel că totul devine mult mai organizat în viața noastră. Pentru că asta este tehnologia. Trebuie să ne adaptăm vremurilor și să fim cât mai eficienți, având în vedere că răbdarea nu mai este demult punctul nostru forte.

Apelăm la tot felul de aplicații pentru astfel de taskuri, iar la câteva click-uri distanță rezolvăm totul.

Iată că și în industria de beauty a apărut de curând o nouă aplicație care ne permite să ne programăm online la un salon de înfrumusețare. Se numește Stailer și a cucerit publicul român.

Fă o programare cu Stailer la hairstylistul pe care tu îl dorești

Pentru că online este mai simplu oricând, dacă ai nevoie de o schimbare de look sau de orice alt serviciu din industria de beauty de aici poti instala aplicatia Stailer, iar în câteva clipe poți găsi hairstylistul și serviciul potrivit pentru tine.

Stailer a cucerit publicul român prin avantajele pe care le oferă tuturor celor care au nevoie de programări rapide la saloanele de hair and beauty.

Găsim cu ajutorul aplicației servicii variate din industria de frumusețe, servicii oferite de către hairstyliști cu experiență în domeniuș care se pliază pe nevoile clienților. Făcând o programare la tuns prin Stailer, nu vei mai pierde timp prețios. Nu vei mai da niciun apel telefonic, găsind un loc liber pe scaunul unui salon. Instant te poți programa la stilistul și salonul, ora și data alese de tine.

Tot pe Stailer vei găsi toate detaliile de care ai nevoie: prețul și durata serviciilor, recenziile celor care s-au programat deja cu Stailer, fotografii din saloane, cât și cu lucrările efectuate de hairstyliști, dar și locația exactă prin Google Maps.

Descarcă și utilizează aplicația gratuit

Aplicația poate fi descărcată din App Store, Magazin Play sau App Gallery în câțiva pași simpli.

Oricine se poate programa ori de câte ori are nevoie, gratuit. Este destinată atât femeilor, cât și bărbaților, în egală măsură.

Așadar, pentru cei care doresc să fie eficienți, să aibă parte de răsfăț în cadrul unui salon se pot bucura acum de aplicația Stailer, care vine cu foarte multe avantaje.

Comments

comments

Previous:

Fustă pantaloni, chino sau leggings – ce pantaloni de damă să alegi pentru o întâlnire de afaceri?

You may also like

Post a new comment