Fustă pantaloni, chino sau leggings – ce pantaloni de damă să alegi pentru o întâlnire de afaceri?

16 February of 2022

O întâlnire de afaceri nu este doar o modalitate de a stabili o relație cu clientul, ci și de a oferi o carte de vizită despre companie. O primă impresie este foarte importantă în acest caz. Așa că, este bine să te gândești la stilul vestimentar pe care îl vei alege. Cum să te îmbraci, ce să eviți și ce articole vestimentare sunt potrivite? Descoperă în continuare!

Ce îmbrăcăminte trebuie să alegi pentru a se potrivi situației?

Înainte de a începe să pregătești o ținută pentru o întâlnire de afaceri, gândește-te cine sunt persoanele cu care te vei întâlni. În cazul clienților, este recomandat să arunci o privire pe pagina companiei lor, unde poți găsi fotografii cu principalii angajați ai companiei. Ceea ce poartă în aceste poze este un indiciu al modului în care compania dorește să fie percepută de ceilalți.

Dacă întâlnirea are loc, de exemplu, cu o echipă de avocați, atunci o ținută business tradițională – un sacou, o cămașă și pantaloni chino – vor fi standardul. De asemenea, este important să iei în considerare modul în care vrei să te prezinți. O bluză sau un top elegante și o fustă pantaloni pot reprezenta un compromis perfect pentru a-ți evidenția stilul personal. Sau poți alege o pereche de pantaloni de fâș damă pe modivo.ro elegantă, de la un designer renumit.

Reguli pentru ținutele întâlnirilor formale

Pentru întâlnirile formale de afaceri, codul vestimentar ar trebui să fie mai sofisticat decât cel pe care îl porți la serviciu. Poți include aici pantaloni din material eleganți și cămăși din bumbac. În timpul ședințelor oficiale, o fustă pantaloni sau modele cu picioare largi, în culori închise, arată elegant. Dacă vei opta pentru o fustă, trebuie să porți ciorapi sau colanți nude sau negri.

Pentru unii, business casual înseamnă jeans damă și o pereche de pantofi cu toc, dar pentru alții înseamnă ținute mai conservatoare. Regulile generale de stil funcționează bine în special la întâlnirile formale și, în acest caz, pantalonii chino vor fi perfecți. Dacă porți tocuri, ai grijă ca acestea să nu depășească 8 cm și când vine vorba de accesorii, cel mai potrivit este un aspect simplu.

În lumea afacerilor, cu câteva excepții, există un standard tipic de îmbrăcăminte. Pantalonii leggings, hanoracele sau blugii cu tăieturi și modele nu au ce căuta aici. Dar acest lucru nu înseamnă că nu poți purta haine din țesături confortabile.

Un sacou nu trebuie să fie simplu sau plictisitor. Poți alege diferite culori, stiluri și detalii ce îți vor sublinia stilul personal. Denimul este acceptat în majoritatea birourilor, dar nu este potrivit pentru întâlnirile cu clienții.

Merită să alegi accesorii care să reflecte propriul stil și să le combini cu pantaloni chino eleganți, închiși la culoare și un top pentru un look business.

Stilul business nu trebuie să fie plictisitor sau să ofere lipsă de confort, dar necesită puțină imaginație. Gândește-te doar cu cine te vei întâlni și cum ai vrea să fii percepută de ceilalți, pentru a găsi articolele vestimentare potrivite pentru acea întâlnire de afaceri!

Comments

comments

Previous:

Merz Spezial – un ritual de îngrijire la superlativ în sezonul rece

Next:

Găsește hairstylistul potrivit pentru tine cu aplicația Stailer!

You may also like

  1. Foarte fain articolul și de ajutor. E suficient să ai o pereche de pantaloni chino eleganți și îi poți accesoriza ușor cu piese mai vesele. Mulțumesc de recomamdări.

Post a new comment