Fusta midi, potrivită la orice vârstă

11 December of 2010

Foto: Radu Vintilescu


Mix de stiluri
La 20 de ani îți este permisă aproape orice combinație vestimentară. Important este să îți stea bine și să se potrivească personalității tale. Combină o fustă colorată cu un tricou din bumbac și o pereche de cizme îmblănite. Rezultatul? Un look trendy și îndrăzneț, potrivit vârstei tale!

Piesă de rezistență
În acest sezon, completează-ți garderoba cu o capă. Este de efect și poate fi purtată cu fuste, pantaloni (casual sau eleganți), dar și cu rochii. Un model colorat ca acesta este ideal pentru ținutele de zi cu zi. Poart-o cu cizme lungi și o geantă stil poștaș.

Plus de eleganță
Pentru a obține un look elegant, echilibrează culorile și formele: combină fusta ciclamen cu un sacou clasic, cambrat, în nuanțe mai închise. Accesorizează ținuta cu o cămașă din mătase, pantofi cu toc și un plic. Poți purta această ținută la o ieșire în oraș, dar și la o petrecere.

Linii simple
Nu evita culorile deschise, vesele, mai ales dacă îți permite silueta. O bluză uni, o jachetă cu linii simple și o fustă midi sunt foarte potrivite pentru această vârstă. Cerceii și colierele cu perle sunt accesoriile ideale pentru că denotă rafinament.

Comments

comments

 

Next:

Ținute festive, străluciri de sărbătoare

You may also like

Post a new comment