Floral Bloom – Primăvara aceasta lasă frumusețea să înflorească

05 March of 2020

Sabon te provoacă să îți construiești zilnic o poveste efervescentă printr-un fastuos ritual de îngrijire al corpului. Întâmpină blândețea căldurii luminoase a noului sezon cu un look premium, susținut de cea mai fresh colecție Sabon, Floral Bloom.

A sosit timpul să impresionezi și să creezi cea mai bună versiune a ta!

Reinventează-te cu noua colecție Sabon 

Pentru cel mai voluptuos nou început, incredibil de înmiresmat și radios, gama Floral Boom te introduce într-un luxuriant univers în care este captată autenticitatea splendorii florale printr-un mix suav de arome fructate și delicate.

Transpune-te în magicul sanctuar Sabon, unde trupul îți este desfătat cu produse cosmetice care se potrivesc cu tine, în orice zi, în orice clipă.

Noua colecție include produse vedete pentru Sabon lovers, create la aceleași standarde de high quality, destinate îngrijirii pielii și spațiului ambiental, inspirate de abundența euforică a texturilor florale – ulei de duș, exfoliant, lapte  de corp, cremă de mâini, săpun – în formă de floare, aromă de cameră și EAU de SABON Floral Bloom.

În produsele Sabon Floral Boom vei descoperi ca note de vârf aroma citrică a bergamotei, dulceața delicată a zmeurei, părului verde și piersicii, dar și robustețea bujorului, noblețea trandafirului și gingășia freziilor și irișilor.

Simbioza perfectă a ingredientelor naturale este întregită prin finețea uleiurilor botanice – măsline, avocado, jojoba, migdale, acai și andiroba – și a mineralelor binefăcătoare care alături de germenii de grâu, laptele ecologic de ovăz, vitamina E, untul de shea și extractul de aloe vera transformă produsele Sabon din colecția Floral Bloom în cel mai bun prieten atunci când vrei să fii a natural diva, cu o piele luminoasă, mătăsoasă, ultra hidradată și irezistibil de sănătoasă.

Îngăduie-ți să fii tu însuți și bucură-te la maximum de beneficiile incredibile oferite de noua gamă Sabon – Floral Bloom!

Descoperă magia tuturor produselor Sabon din gama Floral Bloom pe www.sabon.ro.  

Strălucește, iubește, sezonul acesta este al tău! J 

*****

Despre Sabon

SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi şi parfumuri, pentru arta îngrijirii și relaxării, pentru bucuria de a crea şi din dorinţa de a oferi oamenilor momente de relaxare şi magie într-o viață atât de agitată.

Sabon înseamnă atenţie până în cel mai fin detaliu acordată ambalajelor, ingredientelor folosite şi combinaţiilor dintre ele, plus o neobosită grijă pentru protecţia naturii şi a mediului înconjurător.

Aromele Sabon te învăluie irezistibil, devin o a doua piele, parte din personalitatea ta şi o formă plină de înțelesuri a expresiei personale.

Povestea se scrie zi de zi, pe www.sabon.ro

Comments

comments

Previous:

Copiii sunt invitați să descopere ARTA în Palatul Pinacotecii din București, la Art Safari Kids

Next:

Publicul a ales melodia pe care Roxen o va cânta la Eurovision

You may also like

Post a new comment