Femeile se gandesc la mancare mai mult decat la sex

04 November of 2015

Acesta este adevărul! Femeile se gândesc la mancare mai mult dect la sex.

Un studiu, făcut după toate regulile unui sondaj serios, arată că femeile se gândesc la mâncare, și la ceea ce ar vrea să mănânce, mai des decât se gândesc la sex. Studiul a dovedit că o femeie, care respectă o dietă ce are că scop scăderea în greutate, se gândește în cea mai mare măsură la mâncare.

Citeste si: Descatuseaza-ti energia sexuala!

 

Studiul a fost făcut pe un eșantion de 5000 de femei, care au răspuns la întrebarea “la ce te gândești cel mai des”. Rezultatele au arătat că 25 la sută dintre femei se gândesc la mâncare, la dietă sau la faptul că trebuie să înceapă o dietă. Doar 10 la sută au spus că se gândesc la sex. Spre comparație, cinci la sută dintre bărbați se gândesc la sex în fiecare minut, iar 36 la sută la fiecare 30 de minute.

Sondajul a arătat că femeile care se gândeau mai mult la sex erau mulțumite de felul în care arată. Cele care se gândeau mai mult la mâncare au afirmat că, sunt mereu “la dieta”. Mai mult, de 60 la sută din femeile chestionate au răspuns că nu le place să mănânce împreună cu partenerii lor, iar 13 la sută dintre ele au spus că atunci când stau la masă cu iubitul lor, aleg să mănânce mai puțin decât ar vrea cu adevărat. Mai mult de 15 la sută dintre femei au spus că susțin public că respectă o dietă sănătoasă, dar că, pe ascuns, consumă produse de tip junk-food.

Sondajul a mers și mai departe și le-a întrebat pe femeile care au răspuns la întrebări dacă se simț bine în pielea goală, alături de iubitul lor. Jumătate au marturist că se simț inconfortabil în pielea goală și că sunt jenate de felul în care arată.

În spatele acestor cifre se ascunde o realitate nu tocmai roz. Pe de o parte este dovadă faptului că femeile au probleme cu alimentația, pe de altă această a devenit una din primele plăceri. Sondajul arată că interesul pentru felul în care arată domină alte aspecte ale vieții și este generatoare de mari frustrări.

Citeste si: 5 lucruri pe care bărbații ar vrea ca femeile să le știe despre sex

 

Concluzia este că preocuparea pentru mâncare este, cel puțin pentru femei, dominantă și că femeile se gândesc la mancare mai mult decât la sex.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Previous:

Atât de aproape de fericire!

Next:

Sex si gafe majore

You may also like

Post a new comment