În Aprilie, toate drumurile duc la Yard Sale!

03 March of 2017

Vino împreună cu prietenele tale pe 1 și 2 aprilie, în centru, la Rendez-Vous Universitate, pentru shopping la prețuri mici.  Cercetează oferta din mulțimea de haine expuse, probează, combină și fii fericită!

Sărbătorind primăvara, participă la un nou Yard Sale, într-o locaţie primitoare, ultracentrală, la Ceainaria Rendez-Vous Universitate, pe strada Edgar Quinet 8-10.
Într-o epocă a consumerismului, cuvintele de ordine ale acestui Yard Sale sunt Recirculare, Reutilizare!

Cu siguranță ai în garderoba ta o mulţime de lucruri frumoase, în stare perfectă (haine, genți, încălţăminte, bijuterii, accesorii), dar care nu îţi mai vin, sau nu te mai reprezintă. La preţuri mici, acestea pot deveni comorile altora.

Poţi fi expozant la Yard Sale prin simpla înscriere la [email protected]m. Alege ziua participării, apoi vei primi un mail pentru confirmarea înscrierii, plus toate detaliile despre participare. Înscrierile se fac până la data de 23 martie inclusiv, în limita locurilor disponibile. Vino cu stender-ul propriu şi cu energie pozitivă!
Hai la Yard Sale dacă vrei o reîmprospătare a garderobei, dacă eşti o amatoare de chilipiruri sau pur și simplu vrei să bei un ceai matcha sau să guşti din specialităţile ceainăriei Rendez-Vous. Şi nu uita că în fiecare zi sunt expozanţi diferiţi!

Taxa de participare: 80 lei
Pentru vizitatori, intrarea este liberă
Program pentru vizitatori:11.00-18.00

Yard Sale la Rendez Vous

Comments

comments

Previous:

Cum să nu dai greș 
cu un colier statement

Next:

(P) Premii pentru școlile de modă din România la Romanian Fashion Philosophy

You may also like

Post a new comment