Ghid de stil: Genţile office perfecte pentru o ţinută glam

05 April of 2017

Doar pentru că urmează o zi intensă de muncă, nu înseamnă că nu ar trebui să intri încrezătoare în birou într-o ţinută chic care să stârnească admiraţia colegilor tăi. Chiar şi la muncă pasiunea ta pentru ceea ce faci se poate îmbina perfect cu dorinţa ta de a fi mereu în pas cu moda, astfel încât să îţi pui în valoare frumuseţea naturală şi stilul unic în care faci combinaţii vestimentare fabuloase. Gentile office sunt accesoriile care îţi pot completa perfect outfit-urile simple sau sofisticate pentru birou, motiv pentru care este esenţial să acorzi o atenţie deosebită felului în care le alegi.

Genţile de damă practice

Când te pregăteşti pentru un nou început de săptămână, alegerea ţinutei pe care să o porţi cu multă feminitate la birou poate fi o adevărată provocare în special dacă vrei ca în spatele eleganţei tale să se ascundă atitudinea realistă care te face să iei în considerare mereu partea practică a lucrurilor. Ai nevoie de accesorii preţioase care sunt pe cât de rafinate pe atât de utile, precum genţile office Lauren plum marca Wild Inga. Pe lângă rezistenţa conferită de pielea Nappa din care au fost confecţionate, aceste poşete office impresionează prin simplitatea designului superb îmbinat într-un mod graţios cu nuanţele delicate de prună. De asemenea, geanta din piele Lauren este foarte încăpătoare, oferindu-ţi posibilitatea de a lua cu tine lucrurile de care ai nevoie.

Versatilitate cu genţile office

Entuziasmul cu care combinăm nenumărate piese în aşa fel încât să ne conturăm creativitatea şi bunul gust, ia avânt şi mai mult în momentul în care avem libertatea de a ne asorta vestimentaţia cu genţi office versatile, care ne permit să experimentăm cu tot felul de idei şi trenduri. Splendoarea atemporală a gentii de dama Brigitte Dark Chocolate te va face remarcată fie că porţi o ţinută smart casual sau un outfit puţin mai formal, plin de eleganţă şi delicateţe feminină. O vei adora nu doar pentru versatilitatea sa, ci şi pentru aspectul impecabil şi fermecător oferit de liniile simple. Stilul său minimalist îţi permite să dai frâu liber imaginaţiei când o asortezi cu ţinuta ta office.

Poşetele din piele în culori neutre sau vii

 

Pentru a alege genţile office perfecte pentru o zi la birou trebuie să ţii cont şi de culoarea acestora. În funcţie de mediul de lucru poţi alege o poşetă din piele în tonuri neutre pentru o ţinută sobră dar sofisticată sau în culori mai vii care să adauge un strop de dinamism şi optimism outfit-ului tău pentru muncă. Geanta office în culori pământii îţi poate pune în lumină spiritul ambiţios, axat mai mult pe seriozitate şi responsabilitate, pe când poşetele în nuanţe vii, precum geanta din piele Kelly bleu, sugerează faptul că ai o personalitate puternică şi că nu laşi problemele de la muncă să îţi strice buna dispoziţie. Accesoriile din piele în culori închise, aproape deloc stridente, sunt totuşi mult mai potrivite pentru un look business clasic.

Genţile office alese cu multă grijă îţi pot transforma timpul petrecut la birou în momente memorabile: te vei simţi întotdeauna mai puternică, mai feminină în special alături de o poşetă din piele creată de Wild Inga.

 

Comments

comments

Previous:

(P) Premii pentru școlile de modă din România la Romanian Fashion Philosophy

Next:

Cele mai destepte trucuri de stil pentru femeile cu rotunjimi

You may also like

Post a new comment