Tricicleta pentru copii – cadoul perfect pentru buna dezvoltare a celui mic

07 November of 2018

Este extrem de important sa iti obisnuiesti din timp copilul cu sportul si cu petrecerea timpului in aer liber. Pentru a face din asta ceva placut, expertii va recomanda sa achizitionati o tricicleta copii. Cel mic nu doar ca va invata de la o varsta frageda sa utilizeze tricicleta copii, dar se va obisnui si cu petrecerea timpului in aer liber si nu in casa, jucandu-se pe o tableta.

Alegerea tricicletei pentru cel mic

Triciletele au preturi de doar cateva sute de lei si reprezinta un mod bun de petrecere a timpului liber alaturi de copilul tau, atunci cand acesta incepe sa mearga tot mai bine in picioare si renuntati la carucior. In plus, o tricicleta copii il va ajuta sa se obisnuiasca tot mai bine cu mersul pe bicicleta, fiind utila pentru perioada in care isi va dori un astfel de mijloc de transport.

Tricicleta este una dintre jucariile care fac mai mult pentru cel mic decat ai crede. Invatand sa mearga pe ea, acesta incepe sa dobandeasca incredere in explorarea locurilor din jurul lui. In primii ani, copilul trebuie supravegheat permanent, insa o tricicleta ii va oferi, chiar si sub supravegherea ta, acea senzatie de independenta si incredere in sine.

Psihologii ii sfatuiesc pe parinti sa ii invete pe copii sa faca lucruri singuri inca din primii ani de viata. In acest mod, ei vor reusi ulterior sa se descurce mai bine atunci cand vor fi pe cont propriu, de exemplu la gradinita sau chiar la scoala. De asemenea, un astfel de mijloc de transport este ideal pentru ca cel mic, pentru a face miscare si pentru a dobandi un fel de obisnuinta zilnica in a iesi afara.

In prezent, cand toti copiii sunt cu usurinta acaparati de ecranele colorate ale telefoanelor si tabletelor parintilor inca din primele luni de viata, este cu adevarat o provocare sa ii obisnuiesti cu petrecerea timpului in aer liber. Desi necesita mai mult efort si mai multa atentie, varianta din urma este cea mai sanatoasa pentru el.

Tricicleta – factor principal in dezvoltarea copilului

Parintii trebuie sa incurajeze copii sa exploreze mediul inconjurator, fiindca doar in acest mod ei pot avea sentimentul de independenta.

Din punct de vedere motric, copiii cu varsta de trei ani pot merge si alerga fara probleme, pot prinde si arunca mingea si pot merge pe tricicleta cu usurinta. De aceea, achizitionarea unei triciclete de aici este primul pas pe care trebuie sa il faci pentru a-l obisnui pe cel mic cu miscarea si cu petrecerea timpului in aer liber.

Petrecerea timpului in aer liber este obligatorie pentru sanatatea psihica si fizica a celui mic, iar echilibrul pe care il dobandeste in plimbarile cu tricicleta il vor face capabil sa mearga fara probleme pe o bicicleta. Copiii sunt ca un burete care absoarbe totul. Astfel, atat psihic, cat si fizic, corpul si mintea lor acumuleaza orice fel de informatie si activitate practicata. Din acest motiv, este de preferat ca astfel de activitati, precum invatatul mersului pe bicicleta, sa fie facute in primii ani de viata.

Tricicleta copii potrivita la cel mai accesibil pret

Carucioaredecopii.ro este magazinul online unde gasesti triciclete pentru copii la preturi accesibile, dar si o multime de alte articole pentru cei mici, cu un excelent raport calitate-pret.

Date de contact:

Telefon: 0723 666 005

Email: [email protected]

 

 

 

Sursa: Agentia Fortin

Comments

comments

botez

Previous:

Primele luni cu bebelușul tău: Asta te așteaptă!

manseta teodor

Next:

(P) De ce să folosești manşeta pentru ingrijirea bebeluşului TEODOR

You may also like

Post a new comment