Noutăți pe piață

15 December of 2014

 

Arome de Crăciun, soluții la probleme care-ți dau bătăi de cap sau ajutoare pentru o alimentație sănătoasă. Iată ce-a mai apărut nou pe piață!

© V&P Photo Studio / Fotolia

© V&P Photo Studio / Fotolia

Ambi Pur Aerosol Apple & SpiceAmbi Pur cu măr și scorțișoară (Ambi Pur Apple&Spice)
Intră în spiritul Crăciunului cu acest amestec spectaculos de fructe și condimente aromate! Fii pregătit pentru senzații dulci de scorțișoară, cuișoare, măr crocant și fructe zemoase de pădure, perfect potrivite atmosferei de bucurie din casa ta! Ah, și unde mai pui că stropul de vanilie va completa mixul de arome, invitându-te la seri liniștite și calde lângă brad. În iarna asta, cu Ambi Pur, miroase numai a Crăciun!

 

O armă la îndemână pentru lupta împotriva căderii părului: Novophane Șampon energizant de la MagnifiqueSkin

Magnifique_NOVOPHANE SAMPON ENERGIZANT PAR FRAGIL_200ML_33 leiVara părul nostru este agresat de razele UV, apă sărată sau cea cu clor din piscine. Și nici sezonul care urmează nu este unul prietenos cu părul, toamna fiind recunoscută ca perioada în care ne cad cele mai multe fire de păr. Tocmai pentru a veni în întâmpinarea nevoilor unui păr fragil și vulnerabil la acțiune mediului extern, MagnifiqueSkin aduce un complex de vitamine care stimulează circulația sângelui și creșterea părului, hidratează scalpul, acționând de asemenea ca un puternic antioxidant. Novophane Șampon energizant conține un complex de 6 vitamine pentru părul fragil, obosit, lipsit de strălucire, cu tendințe de cădere. Protejează și reface părul după expunerea la razele UV, are efect antistatic și aduce un cocktail de vitamine pentru stimularea și fortifierea părului și scalpului.

 

CORN FLAKESNestlé lansează în România cerealele de mic dejun fără gluten pentru toată familia – Corn Flakes și Gold Flakes – destinate consumatorilor care au intoleranţă la gluten sau celor care doresc să reducă cantitatea de gluten din alimentația lor. În cazul intoleranței la gluten, înainte de a cumpăra un produs alimentar, se recomandă citirea cu atenție a etichetei care specifică majoritatea alergenilor și a ingredientelor care conțin gluten, chiar atunci când sunt prezenți în cantități mici. Cerealele sunt disponibile în două sortimente: Corn Flakes – fulgi crocanţi de porumb cu vitamine şi Gold Flakes – fulgi crocanţi de porumb cu miere, arahide şi vitamine, ambele la 250g, respectiv 500g.

Comments

comments

Previous:

Cadouri speciale făcute de tine

Next:

Mic ghid de „supravietuire“ pe durata sarbatorilor in familie

You may also like

Post a new comment