Modalitati eficiente de a alege patutul perfect pentru cel mic

24 October of 2018

Mamele sunt mereu interesate si incantate sa amenajeze camera celui mic. Ele cauta inspiratia in diferite locuri, in diferite reviste de specialitate sau chiar pe site-urile de parenting.

Pentru a achizitiona paturi copii perfecte, conform celor mai inalte standarde, mamicile cerceteaza piata si incearca sa ia cea mai buna decizie pentru cei mici, fara sa mai fie atente si la pret.

Diversitatea – cuvantul cheie

Cei care aleg sa achizitioneze paturi copii din magazine online sunt incantanti de faptul ca portofoliul acestor tipuri de magazine sunt extrem de diversificat si cuprind peste 100 de modele de patuturi special concepute pentru copii. De aici pot fi achizitionate paturi de lemn, paturi pliabile si chiar saltele pentru paturi copii.

Toate tipurile de paturi copii vin atat cu avantaje, cat si dezavantaje. In cele ce urmeaza, gasesti cateva modele de patuturi pentru copii pentru a-ti prezenta in detaliu atat avantajele, cat si dezavantajele acestora. Pentru a lua cea mai buna decizie, este indicat sa cunoasteti aceste aspecte, pentru a nu avea surprize neplacute in momentul in care piesa de mobilier ajunge acasa.

Paturi copii din lemn – sigure si rezistente

Alegerea patutului pentru cel mic este o misiune dificila pentru parinti, deoarece exista sute de modele pe piata. Parintii aleg deseori sa achizitioneze un pat fabricat din lemn pentru cel mic, deoarece sunt siguri ca bebelusul se va odihni mult mai confortabil, pe tot parcursul noptii.

Paturile pentru copii fabricate din lemn au o durata de viata indelungata. Acestea pot fi folosite inca din primele zile de la nastere, iar pe parcurs ele pot fi modificate corespunzator, astfel incat sa-i ofere celui mic aceleasi condintii sigure, chiar si la varsta de 4 sau de 5 ani. In majoritatea cazurilor, paturile dispun de avantajul de a avea peretii detasabil, iar prin urmare acesta poate fi transformat foarte usor, cu un minim efort, intr-un pat normal, clasic.

Gama de modele si culori este extrem de variata atunci cand vine vorba de paturile din lemn pentru copii. Pentru cei ce isi doresc un mobilier de poveste exista o gama variata de paturi copii confectionate din lemn de cea mai inalta calitate, sub diferite forme cum ar fi: masina, trasura, vapor etc.

Paturi copii pliante – ieftine si practice

Paturile pliante pentru copii sunt intotdeauna solutiile perfecte pentru famiile ce nu dispun de o locuinta foarte spatioasa, dar si pentru cei care isi doresc ca cel mic sa-i insoteasca in calatorii. Aceste modele sunt recomanda celor cu varsta de pana in 36 de luni, in comparatie cu patuturile din lemn ce pot fi folosite chiar si pana la 10 ani .

Din punct de vedere al pretului, acestea se incadreaza intre 300 si 900 de lei, in timp ce modelele fabricate din lemn pot depasi chiar si suma de 3000 de lei .

Pentru comenzi online, accesati site-ul magazinului de aici. Cei care aleg sa plaseze acum o comanda de minim 400 de lei beneficiaza de transport gratuit, oriunde in Romania. Showroom-ul din Bulevardul Iuliu Maniu nr. 181 A, sector 6, Bucuresti este deschis de luni pana vineri pentru cei interesati de paturi copii. Aici veti gasi o gama larga de produse din portofoliul magazinului .

Pentru detalii suplimentare sau pentru alte intrebari adresati-va unui reprezentant  al magazinului, la numarul de telefon 0723 666 005.

 

Sursa: Agentia Fortin

Comments

comments

scaun auto bebe

Previous:

Cum alegi un scaun auto pentru copii? Tine cont de cele mai importante criterii

botez

Next:

Primele luni cu bebelușul tău: Asta te așteaptă!

You may also like

Post a new comment