Magia Sarbatorilor incepe la FabricadeMagie.ro

09 December of 2013

FabricadeMagie.ro a fost lansat in 2005 si este cel mai mare magazin online care ofera costume si accesorii pentru
carnaval si petreceri atat pentru copii cat si pentru adulti. In prezent, va oferim peste 7,000 de produse din productie proprie si import care includ articole pentru carnaval si petreceri, mascote evenimente, articole pentru camera copilului, articole de botez, articole sportive si pentru scoala, jocuri si jucarii.

fabrica de magieFabrica de Magie dispune in plus de un atelier de productie care deserveste comenzile speciale pe care le primim atat de la persoane fizice cat si de la persoane juridice. Atelierul are un designer calificat, cu experienta, dedicat, care creeaza personajele si modelele.

Realizam si costume si accesorii noi create de client, care nu sunt disponibile in oferta curenta pentru diverse evenimente, atat pentru copii cat si pentru adulti. Astfel, oferta noastra devine nelimitata si puteti da frau liber imaginatiei! Aveti posibilitatea de a comanda masura standard sau de a trimite masurile personalizate, iar noi putem
tine cont de preferintele copilului, parintilor sau ale organizatorului evenimentului.
De asemenea, numarul mare de furnizori externi cu care colaboram ne permite sa oferim in plus foarte multe produse care nu sunt expuse dar exista in oferta si in stocul furnizorilor. In acest sens, ne puteti comunica interesul pentru diverse produse care nu exista in oferta curenta sau se doresc in cantitati mai mari si noi vom onora cererea dumneavoastra.
www.fabricademagie.ro
Tel:  0247 46 16 69 / 0745 380 508
[email protected]

 

Comments

comments

Previous:

Fire of Anatolia un show grandios la Sala Palatului!

Next:

Ornează-ți casa de Crăciun cu idei de la ANTIPA!

You may also like

Post a new comment