3 cadouri cu care Iepurașul vine la copiii cuminți

26 March of 2018

Copiii care au fost cuminți în acest an, vor primi cadou de la Iepuraș cele mai frumoase jucării. Părinții se pregătesc de ultimele cumpărături, înainte de Paște, pentru a fi siguri că micuții se bucura și în acest an de cele mai inedite surprize. Dacă și copilul tău așteaptă cu nerăbdare venirea Iepurașului, te afli în locul potrivit. Îți vom povesti despre 3 de idei de cadou numai bune pentru această ocazie, pe care le poți achiziționa din timp, până la Paște. Așa că haide să nu mai pierdem timpul și să vedem cum îi poți face vacanța mai frumoasă celui mic, printr-un cadou extrem de potrivit pentru vârsta lui:

Un joc Lego

Lego are poate unele dintre cele mai frumoase jocuri din lume, destinate atât celor mici, cât și celor mari. Așa că un astfel de produs este cadoul perfect din partea Iepurașului, cu care micuțul tău se va juca foarte mult timp de acum înainte. Dacă pentru băieței, cea mai potrivită colecție este Lego Ninjago, fetițele se pot juca în voie cu un joc Lego tip Disney, cu personele saje preferate: Elsa, Mulan și Vaiana. Așa că distracția poate începe chiar odată cu venirea vacanței de Paște.

Jocuri logice

Dacă vrei ca cel mic să își petreacă vacanța de Paște făcând lucruri interesante, îi poți cumpăra de pe librăriile online un joc logic, ce îi pune gândirea la grea încercare. În funcție de vârsta pe care o are, poți opta pentru un joc a cărui poveste să fie construită astfel încât să învețe ceva nou: o limbă străină, o aptitudine sau un mod inedit de rezolvare a problemelor. Jocurile logice pot fi jucate atât individual, cât și în echipă, pentru ca distracția să fie pe măsura. De asemenea, aceste jocuri sunt instrumente potrivite pentru coordonarea gesturilor, precum și pentru dezvoltarea percepției vizuale.

Hăinuțe

Cei mici merită întotdeauna să fie îmbrăcați cât mai frumos, iar cum primăvara se apropie încet dar sigur, Iepurașul poate da o raită prin magazinele cu hăinuțe pentru copii. Dacă vrei să îi iei micuțul tău haine pentru vară, noile colecții sunt deja pe rafturi. Însă poți aruncă un ochi și prin hainele de iarnă sau de toamnă, a căror sezonalitate se apropie de final. De obicei, prețurile pentru aceste haine sunt mai reduse în această perioadă, așa că poți face o afacere extraordinară și o alegere inspirată, în cadrul aceleași sesiuni de cumpărături.

Cei mici primesc cele mai frumoase cadouri de la Iepuraș, atunci când vacanța de Paște începe. Pe lângă farmecul sărbătorilor pascale, așteptate cu atât de multă nerăbdare de absolut orice român, cei mai mici membri ai familiei au un motiv în plus pentru a fi fericiți, în această perioadă specială: cadourile. Așa cum ai văzut și în rândurile de mai sus, ai o mulțime de variante la dispozitie, pentru a-l face fericit pe cel mic, așa că nu trebuie să mai aștepți absolut deloc, ci cumpără-i chiar acum un joc Lego Disney sau Lego Ninjago, un set nou de hăinuțe, sau un joc educativ ce îl poate învăța o mulțime de lucruri interesante.

Citeste si:

 

Sursa: Digital workforce

Sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Previous:

Investigații în timpul sarcinii

Next:

Lipidele trebuie să asigure aproximativ 25% din necesarul caloric al lăuzei

You may also like

Post a new comment