Fa-i un cadou sexy

28 January of 2015

Surprize deosebite pentru el, 
făcute cu multă dragoste și pasiune

© ASjack / Fotolia

© ASjack / Fotolia

Ai vrea să-i faci o surpriză de Ziua Îndrăgostiților, dar nu prea știi ce? Tocmai pentru că este o zi a celor ce se iubesc, cadoul poate fi un pic mai altfel. Nu e nevoie neapărat să fie ceva frumos ambalat, legat cu fundiță. Va fi la fel de apreciat, sau poate chiar mai mult, dacă va fi un cadou mai… erotic.

E ziua ta! Dăruiește-i o zi. Da, ai citit bine, o zi în care el să fie cel care are dreptul să facă toate alegerile: cu ce să te îmbraci, cum să te coafezi, ce să gătești, cum să vă petreceți seara… De asemenea, are voie să-și aleagă una dintre „ofertele“ tale erotice: un masaj, o baie împreună…

Aproape de tine! Chiar dacă a-i cumpăra lenjerie intimă a însemnat până acum  a-l aproviziona cu șosete  și chiloți de Crăciun, schimbă puțin tactica și ia-i și o lenjerie mai specială. Cine spune că numai bărbații iau femeilor lenjerie intimă? Se poate și invers. Sigur, nu trebuie să fie neapărat un chilot tanga (că poate nu e genul care să poarte așa ceva), dar cu siguranță va arată trăsnet în niște boxeri mulați, de exemplu.

Numai a ta! Te simți foarte legată de el? Comunică-i și lui asta, și anume dăruindu-i un batic negru din mătase sen-zuală sau, de ce nu, o pereche de cătușe. Cu un bilețel atașat: „Leagă-mă de sufletul tău, sunt numai a ta!“ Este un cadou simbolic, care însă poate fi folosit și în dormitor de cei mai îndrăzneți…

Poftă bună! Dragosta trece prin stomac și mai ales când e vorba de alimente afrodiziace. Invită-ți jumătatea la un picnic erotic în… pat:  smochinele, curmalele, nucile, bananele și ciocolata nu numai că stimulează libidoul, dar se și consumă foarte comod în pat. Ghimbirul, piperul de Cayenne și nucșoara sunt și ele afrodiziace.

Joacă-te cu mine! Sondaje efectuate printre bărbați confirmă în mod repetat faptul că majoritatea visează să folosească jucării erotice cu partenerele lor. Însă sunt foarte puțin aceia care chiar au curaj să le dăruiască partenerelor asemenea jucării. Dacă faci parte dintre femeile doritoare de asemenea experimente, îți poți surprinde partenerul cu o jucărie. Sau dacă ți-e jenă să cumperi una singură, propune-i să mergeți împreună.

Comments

comments

sotie ideala

Previous:

Esti sotia ideala? Test!

Next:

Contraceptia de la A la Z

You may also like

Post a new comment