Eva Pavel, consilierul medical care ajuta pacientii romani sa primeasca opiniile specialistilor unor clinici de renume din strainatate

04 October of 2018

Auzim frecvent despre “a doua opinie medicala”. Atunci cand avem o problema medicala, consultam un medic care pune un anumit diagostic, insa ne dorim sa mai consultam si un aldoilea doctor. Pornind de la acest lucru, exista si serviciul “a doua opinie medicala”. Second opinion, in engleza.

Eva Pavel este consilier medical si prin intermediul site-ului www.spitalestrainatate.ro ajuta gratuit pacientii romani sa primeasca gratuit opiniile specialistilor unor clinici de renume din strainatate, procedura fiind rapida si extrem de comoda.

„Pacientul, pentru a primi opinia unui profesor de la un spital din strainatate, nu se deplaseaza propriu-zis acolo. Acesta transmite consilierului toata documentatia medicala, informatii despre starea actuala, urmand apoi sa primeasca rapid si gratuit opinii despre cazul lui de la mai multi medici specialisti, din spitale si tari diferite. Procedura este una comoda si eficienta pentru pacienti, consilierul avand rolul de a obtine pentru el toate informatiile necesare, incepand de la schema de investigatii, opinie diagnostic, programari medicale, transfer aeroport, cazare, timpii necesari sederii in tara respectiva si persoana de contact vorbitoare de limba romana, pe perioada sederii in spitalul respectiv. Toate aceste detalii sunt in sarcina mea, gratuite pentru pacienti, pentru a-i sustine si a-i crea un confort intr-o perioada dificila a vietii sale. Suntem o echipa de profesionisti care faciliteaza accesul pacientilor romani la serviciile celor mai importante clinici medicale din Turcia, Austria, Grecia si Italia. Avem experienta, suntem eficienti si operativi. Dar, cel mai important, suntem dedicati in egala masura fiecarui caz in parte. Oricand exista o noua sansa, iar noi ajutam ca pacientii sa beneficieze de ea!”, spune Eva Pavel, consilier medical.

Serviciile medicale oferite de spitalestrainatate.ro sunt din toate sectiile medicale existente: oncologie, chirurgie, oftalmologie, ginecologie, pediatrie, transplant, estetica, urologie, cardiologie si asa mai departe, iar echipa colaboeraza eficient cu profesorid e renume mondial si cu centre medicale de excelenta.

Pentru serviciul de second opinion sau pentru programarile la consultatii nu exista costuri. Pacientul plateste direct spitalului serviciile medicale de care beneficiaza acolo, iar rolul consilierului medical este acela de a obtine pentru pacient cele mai bune solutii prin intermediul colaboratorilor mei din strainatate.

Comments

comments

Previous:

Legume de toamna, cele mai destepte alegeri

Next:

Dormi bine și trezește-te odihnită

You may also like

  1. Buna eva amauzit ca se poate sa ai un consiler medical gratuit. Si asi vrea eu cu sotu meu shntem bolnavi si am vrea sa avem si noi consiler medical ma poti azuta astept

Post a new comment