Ești sau nu o femeie ALPHA?

26 March of 2020

Femeile Alpha sunt femei ce par dure la suprafață, dar sensibile la interior și care vor lupta cu îndârjire pentru a-și apăra principiile și credințele.

Femeia Alpha este încrezătoare și înverșunată de cele mai multe ori, nu are probleme în a susține ceea ce crede și, cel mai important, are o încredere deplină în forțele ei. Majoritatea femeilor alfa s-au maturizat la o vârstă fragedă, învățând, astfel, foarte rapid cum să se descurce în viață. Ele știu exact ce vor, ce le place și cum să rezolve situațiile în care sunt puse.

Când vine vorba de relații, știe exact ce caută într-un partener. Femeia alfa a stabilit standarde pe care nu le va scădea niciodată, deoarece știe că merită ce este mai bun în viață. Ea caută un partener care să-i împărtășească aspirațiile și care nu va fi intimidat de obiectivele ei mărețe.

Iată lucrurile pe care femeia alfa refuză să le tolereze:

1. Lipsa de respect. Când vine vorba de respect, un lucru pe care trebuie să îl înțelegi este că femeia alfa îi respectă pe cei din jur, dar în primul rând se respectă pe ea însăși pentru că își cunoaște valoarea și nu se mulțumește niciodată cu mai puțin decât știe că merită.

2. Scuzele inutile. Femeia alpha iubește și respectă persoanele din jurul ei chiar dacă au defecte, va accepta scuzele acestora și va înțelege greșelile acestora. Cu toate acestea, dacă cineva încearcă să o înșele cu scuze stupide sau inutile, nu va tolera situația.

3. Ideea de a fi controlată. Independența este o trăsătură pe care o au toate femeile alfa, așa că dacă simte că relația devine una de dependență, va face tot ce îi stă în putință pentru a se desprinde de aceasta. Nu poți și nu vei putea niciodată să controlezi o femeie alfa, ea are nevoie de libertate.

4. Lipsa de fidelitate. Fidelitatea este o trăsătură extrem de importantă pentru femeia alpha pe care o cere și celorlați. Are nevoie de un partener care este de încredere și care îi va rămâne alături indiferent de context.

5. Minciuna. Femeile Alpha apreciază onestitatea. Fii cinstit cu ea pentru că este o femeie dreaptă și cinstită. Nu are timp pentru minciuni, ei îi plac lucrurile transparente și clare.

6. Manipularea. Un lucru pe care îl va observa o alfa de la o distanță de kilometri este manipularea. Știe când încearcă să o păcălești și va acționa în consecință.

7. Abuzul emoțional. Femeile Alpha sunt puternice și inteligente. Dacă se află într-o situație în care emoțiile lor nu sunt luate în serios sau cineva încearcă să le submineze, va lupta pentru a recăpăta ceea ce este a lor.

Citeste si:

Sursa foto: pixabay.com/articol exclusiv online, text: Ada Oprea

Comments

comments

Previous:

Lucruri pe care fiecare mamă și fiică ar trebui să le facă împreună

Next:

De la „nu pot“ la „pot și sunt ok“. Lecții de parenting

You may also like

Post a new comment