Ernest – Cu mine, viața a fost și continuă să fie generoasă!

09 December of 2009

Când era mic, îi plăcea să exploreze dealurile din apropierea casei. Mai târziu, aventurierul a participat la prima ediție a emisiunii Big Brother și, de aici până la o carieră în televiziune, n-a mai fost decât un pas. Spontanul prezentator al emisiunii „Trădați în dragoste“, de la Prima TV, a absolvit anul acesta cu nota 10 o școală de detectivi, fiind totodată și șef de promoție. Ne-am făcut și noi  investigațiile și iată ce am aflat…

Ernest / Foto: Prima TV

Ernest / Foto: Prima TV

Locul nașterii? Petroșani, Hunedoara.

Temperament? Am momente în care sunt coleric și momente în care am un temperament mai degrabă sangvin. Nu mă încadrez exclusiv într-o anumită tipologie, ci am trăsături comune celor menționate mai sus.

Slăbiciune? Lenea.

Calitate? Onestitatea.

Cel mai frumos moment din copilărie? Zilele nesfârșite de vară, când hoinăream cu ceilalți copii pe dealuri și pe munți, descoperind, asemenea unor exploratori, lumea care ne înconjura.

Ce apreciezi la cei din jurul tău? Apreciez persoanele sincere, care au principii, chiar dacă principiile lor diferă de ale mele. Îi apreciez pe cei care iubesc natura. Apreciez oamenii care, în ciuda greutăților vieții, își pot păstra optimismul. Îi admir pe cei care își ajută semenii.

Trei lucruri fără de care nu ai putea trăi? De ce?

1. Nu aș putea trăi fără să am un animăluț în preajmă, pentru că iubesc mult animalele.

2. Prieteni, pentru că sunt o persoană foarte sociabilă.

3. Sănătate, din motive evidente.

Ce te enervează la ceilalți? Cruzimea, prostia în care unii se complac, nepăsarea, atât față de semeni, cât și față de natură, trufia omniprezentă în ziua de azi.

Ai un model de viață? Da, acesta este personajul Tyler Durden, din FightClub.

Ai o carte preferata? „Patul lui Procust“ a lui Camil Petrescu și „Maitreyi“ de Mircea Eliade.

Muzica preferată? Funk, chill out, rock, punk, drum’n’bass.

 

Un citat favorit? „You should never underestimate the predictability of stupidity“.

Cea mai mare dorință a ta? Să am o familie numeroasă!

Planuri de viitor? Vreau să am acea familie numeroasă, în viitorul apropiat. Am de gând să mă ocup mai serios de mine, să fac mai mult sport.

Dacă ar trebui să iei totul de la început, ai face aceleași alegeri? Viața a fost și este în continuare atât de generoasă cu mine, încât nu văd ce schimbări aș face sau ce mi-ar lipsi. Singura alegere pe care, poate, aș schimba-o acum este cea legată de studiile superioare, adică acum aș studia psihologia, în locul informaticii. În rest, nu regret nimic.

Viața este… Viața este o călătorie! Credem că știm de unde venim și mai ales încotro ne îndreptăm, dar, din păcate, cei mai mulți trec prin această viață fără să lase ceva în urmă și, când spun asta, nu mă refer la lumea materială. Viața este o lecție pe care o înveți, din păcate, abia atunci când timpul tău s-a scurs!

Ernest preferă…

Culori: albastrul, verdele, portocaliul, roșul.

Mâncarea: din bucătăria libaneză, thailandeză, indiană și chinezească.

Comments

comments

Previous:

Oscilez între dragoste, supărare și sentimentul datoriei…

Next:

Cine salvează o viață, salvează lumea

You may also like

Post a new comment