Energie negativă. Cum te afectează și cum poți să o eviți

02 July of 2020

Ai plâns vreodată fără motiv sau ai experimentat emoții inexplicabile? Ei bine, acest lucru ar putea însemna că fie există, de fapt, un motiv pe care alegi să-l eviți, fie ai o sensibilitatea la energia negativă din jurul tău.

Când se vorbește despre negativitate, adesea, oamenii spun că ea nu există sau că tot ce există este Lumina. Da, faptul că provenim din și suntem unul cu Sursa (Iubirea sau Lumina) este un adevăr universal, dar asta nu înseamnă că nu putem percepe și crede în negativitate. Așadar, apariția unei emoții perceptibilă ca negativă și încercarea de a o nega poate duce la suprimarea acestei emoții. Ideea nu este să fugi de întuneric, ci mai degrabă să o înfrunți și să o accepți.

Cum să te eliberezi de energia negativă

Protecție energetică. Tot ce trebuie să faci este să îți imaginezi o lumină albă (sau o culoare specifică care rezonează cu tine) în jurul tău, care vă „protejează” corpul de orice energii exterioare. În limba noastră se mai poate spune că te afli sub un clopot de cristal. Cu toate acestea, dacă te protejezi energic de negativitatea unui individ, aceasta poate fi o oportunitate bună de a privi spre interior. De ce percepi acest individ ca fiind atât de negativ? De asemenea, este important de reținut că scuturile energetice îți consumă multă energie.

Tăierea sforilor, un act psihic care te scapa de forțele rele

Sforile emoționale sunt legate de tine, de multe ori de la evenimente specifice, traume și/sau de la alte persoane care îți transferă energie și pot fi considerate pozitive sau negative. De exemplu, sfori pozitive pot fi găsite atunci când ești îndrăgostit, deoarece partenerul îți dorește ce este mai bun pentru tine. Sforile negative pot fi create din propria judecată de sine sau de la cineva care împinge emoții negative asupra ta. Indiferent dacă sforile pe care le ai sunt pozitive sau negative, este ideal să nu ai deloc.

Spală-te pe mâini sau pe corp și te eliberezi de negativ

La fel ca și corpul tău fizic, corpul tău energetic trebuie să mențină o igienă bună. Apa este unul dintre cele mai mari atuuri ale noastre, deoarece poate curăța atât corpurile noastre fizice, cât și cele energetice. O modalitate excelentă de a scăpa de energia altor oameni este de a te spăla fizic. În timp ce simți că apa curge, să te gândești și la întreaga energie negativă.

Citeste si: Cele 7 chakre, echilibru și energie

Articol exclusiv online, text: Ada Oprea, sursa foto: pixabay

Comments

comments

barbat optimist, barbat in pulovar rosu

Previous:

Partenerul tău este optimist? Asta îți menține sănătatea

traieste prezentul, fetita cu baloane colorate, fetita in rochie albastra

Next:

Trăiește prezentul! Eliberează-te de trecut

You may also like

Post a new comment