Elevii care obțin nota 10.00 la BAC primesc intrare gratuită la UNTOLD 2020 plus cate un voucher 500 ro

13 November of 2019

Ai carte, ai parte! Chiar dacă nu se aplică atât de mult pe cât ar fi de dorit, celebra zicală autohtonă i-a inspirat și pe organizatorii festivalului de muzică EDM (Electronic Dance Music) UNTOLD, care, potrivit unui material publicat pe stirimondenefanatik.ro, au hotărât să continue și în 2020 campania de succes ,,Bac de 10’’. Astfel, elevii înscriși în clasa a XII-a în anul școlar 2019/2020  trebuie să știe că nota 10.00 la examenul de bacalaureat din vara următoare le va garanta accesul gratuit la Untold 6 plus un voucher cadou în valoare de 500 ron

„Campania Bac de 10 continuă și în acest an! Prin această campanie, aflată deja a la cincea ediție, organizatorii UNTOLD și NEVERSEA își propun să susțină performanța în educație și să-i premieze pe cei care iau nota 10 la examenul de bacalaureat. În acest an, cine ia nota 10 la examenul maturității, va primi un abonament gratuit pentru patru zile la ediția aniversară a festivalului UNTOLD. Aceste abonamente se pot ridica de la punctul de Acreditări din Sala Sporturilor „Horia Demian” , birou de Guest, începând cu data de 30 iulie de la ora 8:00…Pentru validarea abonamentului trebuie să prezentați actul de identitate și diploma/adeverința care să ateste nota obținută. Pe lângă participarea gratuită la unul dintre cele mai bune festivaluri de muzică din Europa, UNTOLD, absolvenții de 10 vor primii fiecare și câte un voucher în valoare de 500 de ron din partea Kaufland România, pe care îl vor putea folosi în festival”.

Nu doar elevii de clasa a XII-a ce vor lua nota 10.00 la viitorul examen de bacalaureat vor primi cadouri la UNTOLD și NEVERSEA în 2020. Conform sursei citate, toți elevii care vor susține examenul maturității în 2020 vor primi reduceri la prețul biletelor pentru cele mai tari festivaluri de muzică programate anul viitor:

• NEVERSEA 2020 – 499 ron plus taxe în loc de 599 ron plus taxe
• UNTOLD 2020 – 715 ron plus taxe în loc de 892 plus taxe

Campania Blood Network – un succes și în 2019

Gratuit au ajuns la UNTOLD 2019 și cei care au donat sânge în cadrul campaniei Blood Network (și nu au fost deloc puțini), la centrele de transfuzii din țară dar și la caravana mobilă prezentă în orașele Cluj-Napoca, București, Târgu-Mureș, Iași, Timișoara, Oradea, Sibiu, Brașov și Constanța.
Sponsor în premieră la UNTOLD, un brand cu specific românesc a acordat invitații gratuite si pachete VIP la evenimentul de la Cluj-Napoca

Alături de Kaufland și alte branduri celebre, precum Ursus, Banca Transilvania, Samsung, Coca Cola, Orange sau PRO TV, pe lista sponsorilor oficiali ai UNTOLD s-a alăturat în 2019 un alt brand românesc ce pune distracția pe primul plan, Vlad Cazino, primul operator de online casino ce încheie un astfel de parteneriat în țara noastră (practica este obișnuită în străinătate). În urma acestei colaborări, o parte dintre clienții cazinoului au câștigat invitații și chiar pachete VIP la UNTOLD Capitolul 5.
UNTOLD este cel mai mare festival EDM din Europa de Est
Fără îndoială, UNTOLD este mult mai mult decât un simplu festival, iar acest lucru s-a văzut încă de la finalul primei ediții (2015), când a fost recompensat cu premiul ,,Best Major European Festival’’ la European Festival Awards 2015, distincție acordată în premieră unui festival aflat la prima ediție.

Dacă în 2015 numărul celor sosiți la Cluj-Napoca pentru cele 4 zile de show-uri s-a ridicat la 240.000, la cea mai recentă ediție, cea din august 2019, au participat nu mai puțin de 372.000 de persoane (cu aproximativ 17.000 mai mulți decât în 2018), iar veniturile generate în zonă au fost estimate la aproape 50 de milioane de euro, bani de care au beneficiat hotelurile, restaurantele, magazinele, transportatorii și multe alte companii din zonă.

Comments

comments

Doppelherz

Previous:

Doppelherz aktiv Calciu + Magneziu + D3 pentru copii

atelierul de slabit

Next:

Atelierul de Slăbit inaugurează al treilea centru, în AFI Cotroceni

You may also like

Post a new comment