Efect WoW fără să pleci în vacanță

27 June of 2019

Efect WoW fără să pleci în vacanță – Visezi deja la vacanța de vară, la clipele de relaxare maximă petrecute pe plajă? Chiar dacă mai sunt câteva luni până în momentul în care, cu bagajele pregătite, te îndrepți către aeroport, poți obține câteva efecte vizuale pentru care toate prietenele tale te vor invidia. Iată cum:

  1. Mai multă relaxare pentru un efect WOW

Spune adio ochilor umflați de oboseală și pune accent pe mai multă odihnă. Pe lângă un somn bun, aplică pe pleoape câte un cub de gheață și ține-l, presând cu delicatețe, căteva minute. Vei observa imediat diferența.

  1. Alege farduri în nuanțe de cupru

Proudest de make-up în nuanțe discrete strălucitoare te ajută să obții un efect de broz, pe care numai soarele ți-l dă.

  1. Un ten strălucitor

Pielea sănătoasă, radiază. Este important să acorzi rutinei de curățare mai multă atenție. Alege un peeling pe bază de mentă și ginseng, care stimulează circulația sângelui.

  1. Pielea bronzată este mereu trendy

Dacă timpul nu-ți permite să petreci câteva ore relaxante pe șezlong, alege bronzul din tub. Trebuie să ai grijă însă în momentul în care aplici crema sau loțiunea autobronzantă. Cu o seară înainte, exfoliuază-ți bine corpul, pentru ca bronzul obținut sa fie unul uniform.

  1. O coafură lejeră

Renunță la stilul sever și sobru de a-ți aranja părul. Obține un look de vacanță punând accent pe lejeritate. Împletiturile sau buclele lejere sunt potrivite chiar și la birou.

Citeste si:

 

Articol exclusiv online
Text: echipa Ioana.
Sursa foto: pexels.com/

Comments

comments

Previous:

Lasă pielea să respire!

Next:

Castravetele – frumusețea vine din grădină

You may also like

Post a new comment