Dragostea matinală… sexy sau nu?

04 January of 2010

„Sportul matinal“ energizează organismul, sistemul circulator și ne readuce culoarea în obraji

Alina se întinde și se răsfață. Cu o oră în urmă s-a trezit dar și-a dat seama că este sâmbătă, copiii sunt la părinți, nu avea niciun motiv să se dea jos din pat. A reglat termostatul caloriferului la poziția „maxim“ și s-a strecurat din nou în pat afundându-se în perne. Un pui de somn matinal era un adevărat lux.

Neastâmpărate, razele de soare i-au dat târcoale până au trezit-o. Se întinde, cască și se întoarce spre Nicu. Uite-l ce liniștit doarme! Pieptul se ridică și se coboară ritmic, fața îi este destinsă. Cât de frumos este! În ultimul timp a fost foarte stresat. Adesea stătea încruntat la birou. Parcă începuse să încărunțească de când aducea acasă grijile și temerile de la birou.

Întinde mâna și îl atinge ușor pe piept. Are un corp atât de cald. Cât de plăcută este atingerea! Mușchii se  conturează fermi, bine făcuți, parcă seamănă cu un Adonis. Încet, cu precauție, degetele îi ating pieptul și coboară spre stomac. Somnoros, Nicu deschide ochii și îi zâmbește. „Ce bine este! Orice ai avea de gând să faci, nu te opri.“ Vocea somnoroasă și ochii care se închid vrând parcă să țină noaptea în loc îl trădează: preferă să doarmă.

Nu, nu îi va permite să piardă o dimineață atât de frumoasă. În dimineața asta sunt singuri: nimeni și nimic nu îi deranjează. Fără gânduri negre, fără sarcini de îndeplinit, fără copii.  Au timp să se exploreze reciproc, să se (re)descopere. „După… poți să ne aduci micul dejun la pat.“ Buzele șoptesc, aproape că îi ating urechea și mâna coboară pe stomac, căutând plină de dorință.

Dorința lui era tot mai evidentă, plină de prospețime / Foto: Hubert Burda Medien

Dorința lui era tot mai evidentă, plină de prospețime / Foto: Hubert Burda Medien

Sexul matinal – unora le place, altora nu. Nici Alina nu l-ar fi dat pe micul dejun, dar astăzi părea să fie o dimineață perfectă.  Nicu începea să se trezească și corpul lui prindea viață. Ofteză și se întinde. Îi place să se alinte. Cu ochii încă închiși se lasă dezmierdat de Alina.

Când a deschis ochii, privirile li s-au întâlnit. Alina îl iubea și îl dorea pe Nicu. Un sentiment cald, plăcut părea să pună stăpânire pe amândoi. Dorința lui devenea tot mai evidentă, plină de prospețime și de o bucurie intensă. Tot stresul zilnic dispăruse, se treziseră și totuși păreau să plutească într-o dulce visare. Pasiunea i-a cotropit unindu-i într-o lungă îmbrățișare. Simțurile preluaseră regia dimineții. Se simțeau ca într-un paradis erotic: tot ce le trebuia pentru a atinge fericirea se afla lângă ei. Erau fierbinți, plini de dorință.

Micul dejun i-a amintit de un paradis tropical. Nicu i-a adus la pat banane, portocale și kiwi. Căldura din cameră o îndemna la visare. Ar vrea ca dimineața asta să nu se termine.

După micul dejun „tropical“ au ațipit satisfăcuți. Spre prânz s-au trezit nehotărâți: să se dea jos din pat sau să reia experiența matinală? Amintirea dimineții și florile de gheață de pe geam îi îndemnau să mai zăbovească în dormitor. Nimic nu îi grăbea și nici nu aveau motive să iasă din casă. Nicu i-a întrerupt visarea: „Ce zici, mergem la un film și la patinoar? Nimic nu mă înviorează mai mult decât o plimbare prin parc și o căzătură pe patinoar. Am posibilitatea să te admir dintr-o altă perspectivă.“

Alina a acceptat invitația. Puțină mișcare avea să îi învioreze și nu se mai simțiseră atât de liberi de multă vreme. Cine știe, poate că admirând-o „dintr-o altă perspectivă“, simțurile lui Nicu, amorțite din cauza „crizei“ vor cunoaște un moment de avânt.

Comments

comments

Previous:

Pentru o noapte fierbinte

Next:

Sex cu fostul – farmecul încrederii

You may also like

Post a new comment