Dragostea în 2021, pentru fiecare zodie

24 December of 2020

Anul 2020 nu ne-a adus foarte multe satisfacții pe acest plan, iar 2021 nu va fi cu foarte mult diferit. Când vine vorba despre dragoste, astrele produc cadrul potrivit, dar lasă oamenilor libertatea de a acționa. Chiar și așa 2021 va fi mult mai stabil, evenimentele majore, din punct de vedere al sentimentelor, mai intense, iar pentru unii nativi poate fi anul în care vor intra în relații stabile, confortabile care le vor aduce satisfacțiile de care au nevoie. Vestea bună a anului 2021 este că vor veni pe lume mulți copii, unii dintre ei fiind cei care vor schimba lumea în bine!  

Berbec – Dacă ești singură, 2021 poate aduce relația vistă, pe termen lung. Important de știut este că nu o vei identifica ușor, vei fi sceptică, la început, dar îți vei da seama foarte repede că este sufletul pereche pe care îl căutai.

Dacă ești într-o relație stabilă lucrurile pot evolua, fie într-un sens care să ducă la stabilitate, fie către o ruptură totală. Prezența lui Saturn în Vărsător îți poate crea câteva povești foarte amuzante. Acest lucru adaugă energia care va revigora legătura.

Taur – Ești unul dintre semnele favorizate ale anului 2021, iar noul an va aduce schimbarea de care ai nevoie cu adevărat pentru a începe un alt mod de viață. Februarie, mai și decembrie sunt lunile perfecte, în dragoste, pentru cei singuri. S-ar putea să alegi o relație fără obligații, mai ales în prima jumătate a anului.

Dacă nu ești singură primești multe șanse cu adevărat interesante. Sunt serioase perspective romantice, dar totul are aspectul unui puzzle. Vor fi dese momentele în care te vei simți confuză la sfârșitul lunii mai și începutul lunii iunie.

Gemeni – Pentru Gemeni implicați în relații pe termen lung, 2021 este un an cu adevărat minunat pentru a aprofunda conexiunile deja existente. Este foarte important să-ți respecți angajamentele, fie prin extinderea familiei, prin căsătorie, fie luând în considerare o mișcare radicală care să-ți permită să fii mai aproape de iubitul tău.

Pentru cei care încă caută dragostea este anul perfect pentru a te lăsa prinsă într-o relație în mod natural, firesc. Gusturile tale se schimbă, iar asta se va dovedi a fi o mare oportunitate.

Rac –  Ești un adevărat dar pentru partenerul tău. Relația ta va deveni mai stabilă, angajamentele vor fi respectate pe toate planurile și lucrurile vor evolua bine. Există și excepții, dar sunt rare. Vor fi însă câteva momente de tensiune pe care le vei depăși, dacă asta vrei.

Cei care nu sunt angajați într-o relație stabilă, cu „acte” au toate motivele să plece pe un drum care-i va duce spre decizia corectă, indiferent care este asta.  Nu este exclus să suferi pentru că ți-ai încredințat inima cuiva care nu a meritat-o sau pur și simplu te-ai săturat (iar!) de aceeași poveste veche.

Leu – Dacă ești angajată într-o relație sunt posibile toate scenariile. Dacă ai ținut ascunse detaliile oricărei conexiuni romantice pe termen lung, pentru o parte mai bună a anului 2020, este momentul să o faci publică și să arăți oamenilor că faci parte dintr-o echipă.

Dacă începi anul singură, nu-l vei mai termina la fel, pentru că astrele îți pregătesc o relație pe termen lung, chiar dacă nu te simți perfect pregătită pentru asta. Trebuie să iei în calcul și o posibilă separare care să te va facă termini anul 2021 singură, dar mulțumită.

Fecioară – Pentru nativii care fac parte dintr-un cuplu, 2021 este o intersecție. Semnul zodiacal este unul caracterizat de instabilitate în viața personală, care nu suportă parteneriatele pe termen lung. Pentru a sta într-o legătură ai nevoie de independeță și de o legătură bazată pe foarte multe puncte de interes comune.

Pentru Fecioarele singure tema majoră pentru 2021 va fi distracția și vibrații intense puse pe aventuri trecătoare. Evită relațiile care pleacă de la impunerea unor condiții care ți-ar putea afecta independența.

Pentru restul zodiilor, afla detalii, aici

Comments

comments

despre capricorni

Previous:

Tot ceea ce trebuie să știi despre Capricorni

Previziuni astrale pentru luna ianuarie 2021

Next:

Previziuni astrale pentru luna ianuarie 2021

You may also like

Post a new comment