Un inel în dar

07 January of 2015

Cititoarea noastră, Mădălina Ștefan, ne-a trimis o poveste foarte frumoasă.

© Syda Production / Fotolia

© Syda Production / Fotolia

“Nimic nu e mai plăcut decât să îi am alături pe ai mei, pe oamenii care mi-au îndrumat paşii spre căi bune şi care mi-au fost alături clipă de clipă în toate etapele vieţii mele. Crăciunul de anul trecut va rămâne însă pentru totdeauna în sufletul meu. A fost momentul când în afară de familia mea, a mai apărut un membru în acest cadru: iubitul meu. O să spuneţi că e doar o cină ca oricare alta, de ce atâta caz, nu? Ei bine, după şase ani lungi şi frumoşi împreună, al meu drag şi-a luat inima în dinţi şi m-a cerut de soţie. Inima îmi bătea ca o nebună când am realizat că în acea cutiuţă roşie pe care iubitul meu mi-a dăruit-o era ceva ce aşteptam de mult timp: inelul de logodnă. Am plâns amândoi. Mai mult el decât mine. Au fost lacrimi de emoţie şi de fericire, pentru că am decis să mergem împreună pe acelaşi drum şi să ne croim o soartă aşa cum ne-o dorim.
Mi se demonstrase încă o dată ideea că esenţele tari se ţin în sticluţe mici, că darurile primite cu vreo ocazie anume nu trebuie să fie mari sau scumpe, ci pline de semnificații. A fost un Crăciun de neuitat, în care mi s-a împlinit cea mai mare dorinţă, o sărbătoare în care am fost alături de părinţii mei şi de viitorul meu soţ, iar o bucurie mai mare decât aceea de a fi încojurat de oamenii dragi nu există.
Ştiu că asemenea clipe trebuie preţuite mai mult decât orice altceva, pentru că nu mereu te întâlneşti în viață cu astfel de momente speciale.”

Mădălina Ștefan

Trimite și tu o poveste pe tema “Prima mea iubire” pe adresa redacției sau pe adresa de e-mail [email protected] și poți câștiga un voucher Takko.

Comments

comments

Previous:

Viața ca o bijuterie

Next:

Bianca Lăpuște și Marius Moga – primele sărbători de iarnă în calitate de logodnici

You may also like

Post a new comment