Doppelherz aktiv Calciu + Magneziu + D3 pentru copii

24 October of 2019

Sănătatea copilului devine prioritatea părinţilor încă din prima lui zi de viaţă. Pentru a-l proteja, trebuie să-i oferim o alimentaţie adecvată şi să-l ferim, pe cât se poate, de boli. În plus, trebuie să contribuim la dezvoltarea lui suplimentându-i alimentaţia cu minerale şi vitamine menite să îi întărească sistemul imunitar.

Gama de produse Doppelherz® pentru copii oferă suplimente bogate în minerale şi vitamine, precum şi alţi nutrienţi necesari unei creşteri normale. Trebuie să îți spunem însă că produsele Doppelherz sunt potrivite pentru întreaga familie, sunt de calitate germană și sunt concepute pentru a te ajuta să ai o stare de bine pe tot parcursul zilei. Descoperă-le pe toate pe www.doppelherz.ro.

Doppelherz® aktiv Calciu + Magneziu + D3 pentru copii este o formă lichidă orală, ușor de administrat, cu gust plăcut, special creat pentru copii, pentru oase sănătoase și  imunitate puternică! În plus, are gust delicios de portocale. Cu 300 mg Calciu și 100 mg Magneziu per 10 ml, pentru creșterea și dezvoltarea normală a oaselor la copii. Conține Vitamina D pentru funcționarea normală a sistemului imunitar la copii, plus Zinc și Mangan.

Dozele de minerale și vitamine conținute de Doppelherz® aktiv Calciu + Magneziu + D3 pentru copii  sunt ideale, acoperind în mod ideal necesarul zilnic pentru copii și adolescenți, în proporție care variază de la 25% la 100%. Este un supliment alimentar, nu conține lactoză și gluten și este disponibil în farmacii.

În plus, gama Doppelherz pentru copii include și alte 2 produse: Doppelherz Omega-3 Family Sirop – pentru întreaga familie, bogat în acizi grași Omega-3 și  Doppelherz aktiv Omega-3 + Vitaminele A,D,E,C – capsule masticabile – un amestec echilibrat de ulei de somon cu valoroși acizi grași DHA și EPA, precum și o combinație eficientă de vitamine: Vitamina A pentru o vedere normală, Vitamina C pentru reducerea oboselii, Vitamina D pentru o creștere armonioasă și Vitamina E, care previne apariția infecțiilor.

Care sunt principalele beneficii ale Calciului?

  • Rol esenţial în funcţionarea normală a sistemului muscular.
  • Contribuie la o neurotransmisie normală
  • Este implicat în coagularea normală a sângelui şi în funcţionarea normală a enzimelor digestive

Lipsa unui nivel corespunzător de Calciu în organism este asociată cu probleme de dezvoltare ale oaselor, dinților și musculaturii. Un aport insuficient de calciu la adolescenți poate să fie asociat cu nervozitarea, incapacitatea de concentrare, oboseala, depresia și tulburări metabolice.

Care sunt principalele beneficii ale Magneziului?

Magneziul reprezintă un macromineral esențial care joacă un rol important în sinteza proteinelor, în metabolismul energetic normal și în funcționarea normală a sistemelor nervos și muscular.

Organismul nu îl produce singur și, în plus, stocarea Magneziului nu este posibilă decât în cantităţi reduse.

În cazul copiilor și al adolescenților, magneziul este mineralul care, alături de calciu, contribuie la fixarea calciului în oase, susține dezvoltarea musculaturii, îmbunătățește digestia și absorbția calciului și este esențial pentru metabolismul carbohiraților. În plus, reglează activitatea celulară prevenind oboseala și epuizarea fizică.

Care sunt principalele beneficii ale Vitaminei D3?

  • Un rol semnificativ în absorbţia şi utilizarea normală a Calciului şi Fosforului
  • Este importantă şi pentru funcţia normală a sistemului imunitar
  • Menţine funcţia normală a sistemului muscular, reducând spasmul muscular

Există cinci forme de vitamina D: D1, D2, D3, D4, D5. Două dintre acestea sunt cele mai importante pentru copiii și adolescenți: D2 (ergocalciferol) si D3 (colecalciferol). Vitamina D3 este esențială pentru fixarea calciului în oase, un aport corect și constant de vitamină D3 fiind soluția pentru prevenirea rahitismului și vindecarea acestuia.

Comments

comments

Previous:

Chef Florin Dumitrescu lansează prima carte despre bucătăria românească modernă

Next:

Elevii care obțin nota 10.00 la BAC primesc intrare gratuită la UNTOLD 2020 plus cate un voucher 500 ro

You may also like

Post a new comment